Anvelope pentru tehnica agricolă

Producători Anvelope pentru tehnica agricolă

Anvelope pentru tehnica agricolă / Top vinzări


Anvelope fiabile pentru utilaje agricole cu livrare în toată Moldova

Fiabilitatea și durabilitatea sunt principalele cerințe impuse componentelor oricărui transport. Anvelopele pentru mașinile agricole nu fac excepție. Cauciucul de calitate îmbunătățește aderența echipamentului special la sol, mărește practicabilitatea mașinii. În magazinul online Master-Lux sunt expuse anvelopele pentru utilaje agricole ale celor mai bune mărci pentru o muncă confortabilă și de succes pe teren. Sortimentul anvelopelor include branduri cunoscute ale producției CSI, cum ar fi "Belshina", "Kama", "Altayshina", "Rosava". În plus, în catalog veți găsi modele ale producătorilor indieni, turci și chinezi: Starmaxx, Satoya, Lassa, BKT.

Alegem corect cauciucul pentru maşinile agricole

Alegerea anvelopelor pentru utilaje agricole și tractoare ar trebui să fie efectuată cu  atenţie. Când cumpărați, ţineţi cont de faptul că durata de viață și confortul în funcționarea vehiculelor speciale sunt determinate de calitatea accesoriilor. În primul rând, luați în considerare astfel de caracteristici ca rezistența la uzură, trăinicia, rezistența la sarcini. Producătorii moderni oferă consumatorilor o gamă largă de mărfuri de diferite tipuri, dimensiuni, prețuri. Dar atunci când  alegeţi o anvelopă potrivită pentru tractor, nu puneţi accentul numai pe cost. Nu contează în ce categorie de preț veţi găsi opțiunea ideală. Important este ca rezultatul căutării să corespundă cerințelor specificate.

Pentru tractor există anvelope de două varietăţi: diagonale și radiale. Diferența dintre varietăţi constă în tehnologia de producere. La cele dintâi, pentru fabricarea cordului sunt utilizate fire de capron, la cele radiale sunt utilizate fire de oțel. În acest sens, fiecare tip îşi are propriile avantaje. Cele de tip radial sunt proiectate pentru sarcini de durată lungă, deci costă mai mult. În plus, cele de tip diagonal sunt la un preţ accesibil și au o rezistență bună la perforările laterale.

În plus față de acest criteriu, alegerea anvelopelor pentru tractor ar trebui să se bazeze pe următorii factori:

Dimensiunea anvelopelor. Parametrul cel mai important, fără de care este imposibilă funcționarea normală a echipamentului.

Designul. În funcție de tipul de sol, se selectează cauciucul cu caracteristici diferite. Pentru a lucra pe solul umed, afânat, este nevoie de anvelope mai largi, iar anvelopele de maşini agricole înguste sunt mai bune la efectuarea lucrărilor între rânduri.

Puterea echipamentului special. În afară de greutatea transportului, luați în considerare masa echipamentului suplimentar.

Selectarea corectă a anvelopelor va contribui la reducerea consumului de combustibil, la folosirea potențialului tehnic al mașinilor speciale la putere maximă. Aici puteți cumpăra anvelope cu livrare în Chișinău și în întreaga Moldovă. Oferim un sortiment imens, prețuri excelente și ajutor la alegerea anvelopelor. În plus față de vânzări, suntem gata să efectuăm instalarea anvelopelor în punctele locale ale rețelei de stații de deservire Master LUX.

  Sus  
FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749