Anvelope pentru tehnica agricolă

Producători Anvelope pentru tehnica agricolă

Anvelope pentru tehnica agricolă / Top vinzări


Anvelope fiabile pentru utilaje agricole cu livrare în toată Moldova

Fiabilitatea și durabilitatea sunt  principalele cerințe impuse componentelor oricărui transport. Anvelopele pentru mașinile agricole nu fac excepție. Cauciucul de calitate îmbunătățește aderența echipamentului special la sol, mărește practicabilitatea mașinii. În magazinul online Master-Lux sunt expuse anvelopele pentru utilaje agricole ale celor mai bune mărci pentru o muncă confortabilă și de succes pe teren. Sortimentul anvelopelor include branduri cunoscute ale producției CSI, cum ar fi "Belshina", "Kama", "Altayshina", "Rosava".

Alegem corect cauciucul pentru maşinile agricole

Alegerea anvelopelor pentru utilaje agricole și tractoare ar trebui să fie efectuată cu  atenţie. Când cumpărați, ţineţi cont de faptul că durata de viață și confortul în funcționarea vehiculelor speciale sunt determinate de calitatea accesoriilor. În primul rând, luați în considerare astfel de caracteristici ca rezistența la uzură, trăinicia, rezistența la sarcini. Producătorii moderni oferă consumatorilor o gamă largă de mărfuri de diferite tipuri, dimensiuni, prețuri. Dar atunci când  alegeţi o anvelopă potrivită pentru tractor, nu puneţi accentul numai pe cost. Nu contează în ce categorie de preț veţi găsi opțiunea ideală. Important este ca rezultatul căutării să corespundă cerințelor specificate.

Pentru tractor există anvelope de două varietăţi: diagonale și radiale. Diferența dintre varietăţi constă în tehnologia de producere. La cele dintâi, pentru fabricarea cordului sunt utilizate fire de capron, la cele radiale sunt utilizate fire de oțel. În acest sens, fiecare tip îşi are propriile avantaje. Cele de tip radial sunt proiectate pentru sarcini de durată lungă, deci costă mai mult. În plus, cele de tip diagonal sunt la un preţ accesibil și au o rezistență bună la perforările laterale.

În plus față de acest criteriu, alegerea anvelopelor pentru tractor ar trebui să se bazeze pe următorii factori:

Dimensiunea anvelopelor. Parametrul cel mai important, fără de care este imposibilă funcționarea normală a echipamentului.

Designul. În funcție de tipul de sol, se selectează cauciucul cu caracteristici diferite. Pentru a lucra pe solul umed, afânat, este nevoie de anvelope mai largi, iar anvelopele de maşini agricole înguste sunt mai bune la efectuarea lucrărilor între rânduri.

Puterea echipamentului special. În afară de greutatea transportului, luați în considerare masa echipamentului suplimentar.

Selectarea corectă a anvelopelor va contribui la reducerea consumului de combustibil, la folosirea potențialului tehnic al mașinilor speciale la putere maximă. Aici puteți cumpăra anvelope cu livrare în Chișinău și în întreaga Moldovă. Oferim un sortiment imens, prețuri excelente și ajutor la alegerea anvelopelor. În plus față de vânzări, suntem gata să efectuăm instalarea anvelopelor în punctele locale ale rețelei de stații de deservire Master LUX.

Prin  ce se deosebesc anvelopele agricole de alte tipuri de anvelope?

Anvelopele agricole funcționează prin determinarea lor în cele mai dificile condiții - în aer liber și sub sarcini grele. Prin urmare, producătorii de anvelope agricole pun un accent deosebit pe rezistența anvelopei, pe capacitatea sa de autocurățare și, în funcție de categoria anvelopelor, oferă celelalte proprietăți ale acestuia: presiune scăzută la sol, capacitate de tracțiune în cele mai extreme condiții de lucru.

Cum afectează această specializare aspectul anvelopei și structura acesteia?

Este dificil să confundați o anvelopă agricolă cu alta, deoarece unele dintre aceste anvelope au dimensiuni impresionante (cele pentru osii motrice, pentru o tracțiune mai bună), și toate împreună - tipuri speciale de bandă de rulare - „brad”, „băț de hochei”, „checker”  și așa mai departe., cu urechi uriașe, adâncime mare a benzii de rulare și alte proprietăți unice acestui tip de anvelopă. Există și alte diferențe. De exemplu, anvelopele agricole au o presiune mai mică. Compusul anvelopelor agricole este mai moale. Cauciucul pentru axele de rulment și motoare este radical diferit.

Ce tipuri de anvelope agricole există?

Când vine vorba de construcția anvelopelor, toate anvelopele sunt împărțite în două clase mari: radiale și diagonale. În prima clasă de anvelope, cablul, adică un strat cauciucat de polimeri sau fire metalice, care formează o formă stabilă a anvelopei, este așezat la un unghi de 45% și în diagonală. Anvelopele radiale sunt mai des produse pentru tractoare, anvelopele de înclinare pentru combine și încărcătoare.

Structura anvelopelor agricole este, de asemenea, diferită de alte tipuri de anvelope. Mult mai des vorbim despre anvelope tubulare, care sunt mai tolerante și mai ușor de întreținut după tăieri laterale, în timp ce acest tip de anvelopă nu se găsește practic la mașini, camioane și alte tipuri de transport.

Pot fi instalate diferite modele de anvelope pe aceeași mașină?

Acest lucru este posibil și depinde în mod direct de natura funcționării unei anumite mașini agricole. De exemplu, un tractor folosit ca încărcător frontal este pus pe unele roți, iar același tractor care ară solul virgin este pus pe altele. În același timp, dimensiunea anvelopei nu poate fi modificată. Managerii companiei noastre vă vor ajuta să alegeți cauciucul pentru unitate bine și de înaltă calitate.

Se poate adăuga că există anvelope specifice așa-numite „mlaștină”. Anvelopele de acest tip sunt mai late. Au o aderență crescută și sunt folosite pe teren dificil, în condiții meteorologice dificile. 

Ce companie este liderul mondial în producția de anvelope agricole?

Astăzi, Goodyear ocupă primul loc în ceea ce privește numărul de anvelope produse, noile evoluții și cota pe piață. Cu toate acestea, ca toate celelalte piețe, piața anvelopelor agricole este dinamică. Brandurile chineze avansează, liderii regionali își mențin ferm pozițiile. De exemplu, în regiunea noastră este Belshina. Toată această diversitate, tendințe, noi propuneri se reflectă în sortimentul companiei noastre.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46