Anvelope Agroindustriale BKT

BKT

Anvelope BKT (Balkrishna Industries Limited, India) - unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope agricole și industriale din lume. Calitatea BKT este de toti recunoscuta. Astăzi, prin segmentul său acest producător de anvelope este printre top zece cele mai bune din lume.

Compania BKT este bine cunoscuta pentru inovatiile sale tehnice și numeroase studii ce tine de nevoile clienților sai. Lupta constantă pentru calitate a dat un rezultat bun: anvelope BKT sunt disponibile în 125 de țări din întreaga lume si au acces la piețele din America de Nord și Europa au o mulțime de certificate de conformitate printre cei mai mari producatori auto din lume.

Anvelope BKT au câștigat încrederea clienților prin durabilitatea, calitatea și fiabilitatea sa.

Master LUX este distribuitorul oficial a anvelopelor BKT în Republica Moldova.

Compania Master LUX aduce pneuri BKT la comanda.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43