Baterii auto ISTA

ISTA
AcumulatorI STA-7series 6СТ-100 E Аз Detalii scurte

AcumulatorI STA-7series 6СТ-100 E Аз

Cod marfă: IA-005

Capacitate: 100

Lățime: 175

Înălțime: 190

Lungime: 352

Polaritate: Plus dreapta

Puterea porn.: 850

Grupa mărfurilor: Baterie auto

Țara producător: Ucraina

Acumulator ISTA- 7series 6СТ-140 Аз Detalii scurte

Acumulator ISTA- 7series 6СТ-140 Аз

Cod marfă: IA-004

Capacitate: 140

Lățime: 223

Înălțime: 189

Lungime: 513

Polaritate: Plus dreapta

Puterea porn.: 850

Grupa mărfurilor: Baterie auto

Țara producător: Ucraina

Master LUX va propune baterii ISTA. Compania «ISTA» produce baterii «ISTA» și «OBERON», care sunt utilizate în transportul comercial, autobuze, motociclete, utilaj de construcții, tractoare, combine și alte echipamente.

Compania națională de producere de baterii ISTA reprezintă unul dintre cei mai mari producători de baterii pentru auto din Europa și cel mai mare de pe teritoriul Ucrainei și CSI, fiind în această regiune liderul în fabricarea de baterii plumb-acidice cu ciclu complet.

Sistemul de management al calității al întreprinderii NAK «ISTA» dispune de certificat în conformitate cu standardul de ISO9001: 2000, cu elementele ISO/TS16949: 2002.

Companie internațională de producere a bateriilor "WSAtkinsInternationalLTD» (Marea Britanie) a efectuat un audit companiei a NAK "ISTA» și a lăsat numai cele mai lăuduroare revocări.

Companie națională de producere a bateriilor «ISTA» produce 3 tipuri de baterii plumb-acidice sub numele «ISTA» și «OBERON»:

  • în transportul pentru pasageri și cel comercial, motociclete, autobuze, în echipamente agricole, inclusiv tractoare și combine.
  • în minerie, mașini de transportare și elevar pentru diferite industrii.
  • bateriile staționare, care sunt folosite în sistemele naționale de comunicare (stanții telefonice și noduri), telecomunicații, sisteme de automatizare și protecție de releu a centralelor electrice, inclusiv nucleare și altele;

Cea mai modernă tehnologie de fabricație permite de a prelungi durata de viață a bateriilor de pornire cu funcționarea corectă pentru o perioadă de peste 4 ani, cu 24 luni de garanție inclusiv.

Bateriile ISTA sunt instalate pe așa giganți de producție auto, cum ar fi VAZ, GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ, MTZ, HTZ, Auto ZAZ și mulți alții. Baterii de înaltă calitate "ISTA" și "OBERON" sunt echipate cu indicator a nivelului de încărcare, care informează proprietarul despre starea bateriei și ce măsuri în conformitate cu instrucțiunile, ar trebui să se producă.

Bateriile «ISTAProfessionalTruck» și «OBERONProfessionalTruck» cu performanțe îmbunătățite și valorile crescute ale curentului de vârf sunt destinate utilizării în camioane. Ei au o capacitate mare de energie, care oferă soferului o funcționare stabilă a vehiculului pe drum și o parcare confortabilă cu motorul nepornit, în timpul utilizării a întregului complex de echipament electric modern a cabinei camionului.

Calitate înaltă, fiabilitate și accesibilitate permite bateriilor «ISTA» să fie reprezentate în mod adecvat pe piața mondială.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749