Anvelope Autoturisme și Anvelope Autoutilitare Kleber

Kleber

Compania franceză Kleber a fost fondată în anul 1910. Începând cu anul 1995, Kleber este filiala companiei Michelin. Kleber este unul dintre liderii producători de anvelope din Europa. În procesul de producere compania pune accent pe siguranță, securitate, calitate și disponibilitate. Producători precum Renault își echipează unele modele de automobile cu anvelope Kleber, ca anvelope de bază.

O particularitate a anvelopelor Kleber este banda de rulare prevăzută pentru exploatare în condiții extreme. Prin urmare, anvelopele Kleber ale concernului Michelin devin tot mai populare în țările CSI. Anvelope Kleber demonstrează un raport excelent dintre preț, calitate și durabilitate. Politica flexibilă de prețuri a companiei Kleber asigură actualitatea produselor sale și în prezent.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43