Anvelope Kleber

Kleber

Anvelopele Kleber - confortul dumneavoastră la volan!

Preferați produse de la producători cunoscuți și care şi-au creat o bună reputaţie? Alegeți anvelopele Kleber! Comandați pe site-ul companiei Master LUX produse de calitate reală de la specialiștii în domeniul anvelopelor care sunt renumiți pentru măiestria lor pe parcursul multor decenii! Cele mai bune modele de anvelope auto rezistente la uzură Kleber sunt disponibile în magazinul nostru online!

Calitate certificată de concernul Michelin

Cele mai avansate tehnologii de producere a anvelopelor au fost aplicate în companie de la înființarea ei în anul 1910. Prima anvelopă a părăsit linia de asamblare la 8 decembrie 1911, când viitorul brand era reprezentantul european al companiei americane BFGoodrich. Denumirea Kleber a apărut pe anvelope în 1945, când compania s-a mutat în strada Kleber din Paris. În 1981, compania a intrat sub controlul concernului Michelin, ceea ce a consolidat și mai mult poziția mărcii pe piața mondială.

În tot acest timp, anvelopele Kleber au contribuit în repetate rânduri la înregistrarea victoriilor la diferite curse auto și la campionatele mondiale de raliuri, cu acestea fiind echipat șasiul supersonicului „Concorde” și ale altor aeronave. Fiabilitatea acestor anvelope, caracteristicile lor tehnice excelente și siguranța în exploatare au fost confirmate în numeroase teste din diferite țări și condiții. Anvelopele Kleber sunt incluse în echipamentul din fabrică al autoturismelor unor giganți auto precum Opel, Citroen, Peugeot, Renault, Volkswagen și Suzuki.

Tehnologii universale Kleber - pentru toate drumurile!

Pe site-ul nostru puteți alege cele mai bune anvelope Kleber, potrivite în mod ideal pentru caracteristicile mașinii dvs. Există o gamă largă de anvelope de iarnă, care se disting prin protecție suplimentară anti-alunecare și manevrabilitate bună pe drumurile înghețate. Anvelopele de vară îmbunătățesc dramatic manevrabilitatea vehiculului, datorită designului patentat al benzii de rulare și a compusului optimizat din cauciuc. Unii pasionați de mașini preferă să instaleze pe mașinile lor anvelope pentru toate anotimpurile, cu o durată de viață sporită.

Puteți cumpăra anvelope marca Kleber de la noi online, cu livrare în Moldova. Contactând oricare dintre reprezentanțele Master LUX din Chișinău sau din republică, veți primi sfaturi calificate cu privire la selecția anvelopelor pentru mașina dvs. Dacă veţi achiziționa un set de anvelope la prețul indicat, le vom instala gratuit pe mașina dvs. și vom efectua echilibrarea roţilor.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749