Anvelope Autoturisme și Anvelope Autoutilitare Triangle

Triangle

Corporația Triangle a fost fondată în anul 1976. Astăzi Triangle este unul dintre cei mai mari producători de anvelope de înaltă calitate din China.

Triangle dezvoltă intens propriile progrese tehnice și este considerat liderul tehnologiei moderne în China. Anvelope Triangle au rezistat cerințelor stricte de la astfel de producătorii de autoturisme cum ar fi Caterpillar, Volvo, Daewoo și altele, și dețin certificate de calitate internaționale.

Corporația producătoare de anvelope Triangle s-a impus ca un partener de incredere, care este întotdeauna responsabil pentru calitatea produselor, astfel devenind unul dintre cel mai mari producători din industria de anvelope, la nivel mondial. Astăzi, Triangle oferă anvelope pentru autoturisme și camioane în 160 de țări și are filiale în America de Nord, Europa, Australia, Rusia, India, etc.

Experții apreciază înalt funcționarea și specificațiile tehnice ale anvelopelor Triangle pentru autoturisme, camioane și vehicule. Politica comercială excelentă a companiei a stabilit un raport optim intre calitate și preț a anvelopelor Triangle.

Master LUX - dealerul oficial și exclusiv Triangle în Moldova, oferă o gamă completă de anvelope de la producător.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43