Anvelope Autoturisme și Anvelope Autoutilitare Viatti

Viatti

Anvelope Viatti de clasă premium este un brand nou, care combina nivelul excelent de siguranță, confort și un preț exclusiv.

Viatti au fost concepute de către vice-președintele companiei Continental Wolfgang Holtsbah. El a căutat inspirația în patria design-ului industrial - Italia. Astfel, Viatti au obținut, un desen elegant și original al protectorului și numele italian. Creatorii brand-ului îl descriu ca "calcul german și temperament italian."

În scopul de a face produsul disponibil pentru consumatori, creatorii Viatti au decis să plaseze producerea de anvelope în Rusia. Linia de producere anvelopelor Viatti este utilată cu echipament german de ultima generație. Procesul de producție este automatizat practic 100%. Ca urmare, Viatti poate fi considerat ca fiind singurul produs de nivel premium european în această gamă de preț.

Anvelope Viatti sunt complet adaptate pentru a fi utilizate în Europa de Est. Anvelopele Viatti au fost create luînd în considerație condițiile climaterice toride de vară și reci de iarnă. Creatorii brandului asigură confort indiferent de condițiile meteorologice și starea drumurilor.

Portofoliul Viatti include trei linii de anvelope pentru diferite condiții de exploatare: anvelope de iarnă Brina și anvelope de vară Strada pentru autoturisme, Bosco A/T pentru toate anotimpurile, pentru SUV-uri.

Pe pavajul uscat și calitativ al drumurilor, anvelopele Viatti îmbunătățesc manevrarea la viteză și încrezător contribuie la viraje. Anume acesta este motivul modelului asimetric atît pentru pneurile de iarnă Viatti Brina, cît și pentru cele de vară Viatti Strada Asimmetrico. În cazul în care pavajul drumului este inegal, deteriorat, anvelopele diminuiază loviturile în momentul încadrării în gropi.

La deplasarea pe zăpadă sau gheață, siguranță devine deosebit de relevantă. Viatti Brina își păstrează proprietățile sale benefice chiar și la gerul extrem de -45C.

Anvelopele all-season pentru SUV-uri Viatti Bosco A / T se înmoaie la temperaturi scăzute și devin mai dure la creșterea acesteia.

Categoria "premium" oferă și o funcționare silențioasă. Testele au documentat, că anvelopele Viatti se manifesta din latura cea mai bună.

Calitatea în combinație cu prețul, de neatins pentru alte marci de anvelope premium, asigură o ofertă cu adevărat unică pentru proprietarii de automobile.

Master LUX este dealerul oficial al brandului Viatti în Republica Moldova.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43