Anvelope Viatti

Viatti

Anvelope Viatti - calitate germană la un preț accesibil

Master Lux vă prezintă anvelopele Viatti, fabricate la uzina de anvelope din Nijnekamsk. Sunt cauciucuri de calitate din categoria de preț mediu. Au fost proiectate și corespund celor mai înalte standarde europene de calitate.

Despre brandul Viatti

Cauciucurile Viatti sunt un produs unic. Au fost creată după tehnologiile germane, dar în combinație cu realitățile rutiere locale. Prin urmare, conducerea maşinii echipată cu ele nu este doar confortabilă, ci și sigură. Chiar înainte de lansarea producției în serie au fost efectuate multe teste, care au subliniat calitatea lor ridicată.

Deși toate unităţile de producţie se află în Rusia, tehnologia și echipamentele sunt germane. Procesul este computerizat și mecanizat sută la sută, ceea ce exclude influența factorului uman. În plus, se află sub supravegherea atentă a specialiștilor germani și italieni. Astfel, produsele fabricate sunt într-o concurență bună atât cu mărcile europene, cât și cu alți producători ruși.

Aceste anvelope moderne au fost lansate în producție de compania germană Continental și de compania rusă «Нижнекамскшина»/Nizhnekamskshina. Iar cooperarea strânsă cu producătorul italian Pirelli a adus o mulțime de idei interesante pentru noul produs, inclusiv i-a dăruit o denumire răsunătoare brandului - Viatti.

Avantajele anvelopelor Viatti

Deoarece producția a fost localizată în Rusia, anvelopele Viatti au fost proiectate, în primul rând, pentru funcționarea în condiții de drum proaste și la un preț relativ mic. În acest sens, condiţiile Moldovei nu diferă cu mult de cele din Rusia, astfel încât aceste anvelope sunt perfecte pentru țara noastră.

Conform conceptului inginerilor de la Continental, anvelopele Viatti ar trebui să funcționeze bine la temperaturi extreme. Numeroasele teste au confirmat acest lucru. E o condiţie importantă, mai ales, în cazurile când temperaturile sunt sub zero noaptea și peste zero în timpul zilei. Și în ambele cazuri, puteți avea toată încrederea în calitatea produselor.

Unde pot fi cumpărate

Astăzi, brandul Viatti este înalt apreciat în toată Europa. În Moldova acest brand, de asemenea, se bucură de încrederea șoferilor. Puteți cumpăra anvelope de la producătorul ruso-german în reţeaua de magazine Master Lux, atât în Chișinău, cât și în toată țara. Dacă comandați anvelope în Chișinău și suburbii, atunci livrarea este absolut gratuită.

Mărfurile sunt livrate către magazinele Master Lux direct de la uzina de anvelope din Nizhnekamsk, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri un preț accesibil. Gama largă de anvelope de vară și de iarnă în diferite tipodimensiuni standard poate satisface nevoile multor cumpărători.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46