Anvelope autoturisme

Producători Anvelope autoturism

Anvelope autoturism / Top vinzări


Anvelope pentru autoturisme în magazinul online Master LUX

Vehiculul necesită o utilizare atentă și înlocuirea în timp util a pieselor uzate. În plus față de întreținerea obișnuită, este necesară schimbarea sezonieră a anvelopelor automobilului. Anume roțile asigură eficacitatea frânării și controlul conducerii. Dacă doriți ca mașina să fie fiabilă și sigură, alegeți anvelope bune pentru ea.

În catalogul magazinului online Master LUX sunt sute de versiuni, care diferă în funcție de dimensiune, model, brand și destinaţie. Datorită unui sistem de căutare bine gândit, veţi găsi uşor anvelopele potrivite pentru autoturisme pe site după parametrii setaţi.

După care criterii facem alegerea

Alegerea unui cauciuc bun este un proces complicat și sofisticat. Dar dacă știți ce să căutați, atunci puteți cumpăra anvelope cu ușurință. Când vă confruntați cu o activitate similară pentru prima dată, luați în consideraţie următorii factori:

  • marca auto;
  • costul;
  • domeniul de utilizare;
  • sezonalitatea - vara sau iarna;
  • dimensiunea;

Pentru a găsi anvelopele potrivite după preț sau producător, utilizați filtrele. Sistemul de căutare al site-ului oferă cele mai exacte rezultate. Dar dacă nu puteți decide de unul singur ce model să optaţi, managerii magazinului vă vor ajuta la rezolvarea problemei. Apelați la numerele de telefon din colțul din dreapta pentru o consultație gratuită.

Sortimentul de mărfuri al magazinului

Master LUX este furnizor de anvelope pentru autoturisme, camioane si vehicule off-road cu o reputație impecabilă în Moldova. Încercăm să satisfacem cu exactitate nevoile dvs., prin urmare, suntem implicați în vânzarea produselor de diferite categorii de prețuri.

Aveți nevoie de o anvelopă bugetară pentru mașină? Atrageţi atenţie la producătorii din țările CSI. Mărcile rusești KAMA și Altayshina, Belshina din Belarus sau Rosava ucraineană reprezintă un echilibru rezonabil dintre preț și de calitate. Preferați brandurile străine? Axaţi-vă pe vestitele companii din Europa și din SUA. De la anvelopele franceze Kleber la cele americane GOODYEAR - vă vom putea satisface toate preferinţele.

Atunci când comandați bunuri, alegeți metoda corespunzătoare de plată și de livrare. Locuitorii din Chișinău și alte localităţi ale țării au posibilitatea de examina anvelopele achiziționate pentru mașini în reprezentanţa locală a centrului de anvelope.

Reechipaţi automobilul rapid și ieftin cu Master LUX.

Cum să alegeți cel mai bun model și dimensiune de anvelope pentru automobilul dvs.?

O alegere bună constă dintr-o combinație de mai mulți factori: conformitatea anvelopei cu mașina (dimensiune, putere etc.), tipul de funcționare (conducere dinamică, calitatea drumului, kilometrajul mediu pe sezon etc.), regiunea ( vreme, temperaturi), buget (raport calitate-preț) ...

Cel mai adesea, cele mai bune opțiuni sunt oferite de mărcile eminente din “Cele Patru Mari”: Michelin, Bridgestone, Continental și Goodyear. În același timp, este clar că ar trebui să se aștepte un preț relativ ridicat de la acești producători, care poate să nu fie întotdeauna justificat. Prin urmare, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra așa-numitelor mărci secundare de aceleași preocupări care oferă anvelope din categoria de preț mediu. Există, de asemenea, mărci independente de nivel mediu foarte ambițioase, care uneori concurează cu succes cu mărcile premium.

Mărci de anvelope secundare - ce înseamnă acest termen?

Producătorii globali se străduiesc să-și păstreze cota maximă pe piață. În același timp, de exemplu, Michelin este un cauciuc scump și este dificil să încerci să îl folosești pentru a obține o cotă pe piață și mai mare în toate regiunile lumii. Prin urmare, mulți producători au venit cu ideea diversificării mărcii: în cazul în care o marcă premium nu își poate întări poziția - „lansează” anvelope sub o altă marcă și mai ieftine. Acestea sunt mărci secundare. Avantajul mărcilor din această clasă este că, la un preț mai mic, au acces la dezvoltări, tehnologii, materiale, logistică și alte avantaje ale mărcilor premium. Adesea, anvelopele unei mărci mai ieftine vin de pe aceeași linie de asamblare ca și „fratele său de elită”. În consecință, pentru un preț mai ieftin, clienții se pot baza pe un nivel ridicat de calitate.

Ce mărci de anvelope puteți cumpăra de la Master LUX?

Compania noastră este specializată în vânzarea de anvelope. Aceasta este o companie mare care lucrează de mult timp și se dezvoltă constant - extinde rețeaua de centre de anvelope și servicii auto, utilizează tipuri moderne de vânzări, într-un cuvânt, nu stă pe loc. Prin urmare, clienții noștri pot cumpăra anvelope de la noi într-o gamă foarte largă de dimensiuni standard, prețuri, mărci, specializare și în final gusturi personale. Acestea sunt două duzini de mărci: Michelin, Lassa, Goodyear, Dunlop, DFGoodreach, Kumho, Sava, Debica, Tigar, Kelly, Fulda, Triangle, Kama, Viatti, Belshina, Rosava, Altayshina și alte mărci. Toate aceste mărci, precum și modelele, sunt selectate cu atenție de către managerii noștri în ceea ce privește stabilitatea calității, popularitatea dimensiunilor standard, prețuri atractive și așa mai departe. Împreună, ei formează o gamă largă de alegeri unice în Moldova.

Adăugăm că Master LUX este un dealer exclusiv Michelin în Moldova. Aceasta este o realizare foarte serioasă și un semn de calitate, deoarece această companie cu un nume mondial și cea mai înaltă reputație este foarte scrupuloasă în alegerea partenerilor din fiecare regiune.

Puteți cumpăra anvelope cu livrare?

Vindem anvelope în toate modurile preferate de clientul nostru. Dacă preferați să cumpărați anvelope de la distanță - nicio problemă. Apoi serviciul nostru de livrare vă va aduce setul de anvelope la adresa specificată. Livrarea funcționează atât pe teritoriul mun. Chișinău, cât și în toată țara.

Se poate de cumpărat anvelope în credit?

Master LUX cooperează cu o serie de organizații financiare care oferă clienților noștri să cumpere anvelope de la noi în credit. Încercăm să ne asigurăm că partenerii noștri de împrumut au cele mai bune condiții pentru clienții noștri. Puteți obține informații despre cumpărarea anvelopelor în credit aici.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46