Anvelope pentru autoturisme Belshina

Belshina

Anvelopele pentru autoturisme „Belshina”, sunt soluția perfectă pentru drumurile noastre!

Producătorul belarus „Belshina” exportă anvelope auto în peste 70 de țări. Printre 300 de tipodimensiuni de anvelope, fabricate de această întreprindere, o bună parte revine anvelopelor pentru autoturisme Calitatea ridicată și prețul rezonabil al anvelopelor pentru autoturisme „Belshina” au fost apreciate la justa valoare de către automobiliștii din întreaga lume prin intermediul Internetului!

Controlul proceselor de producere pe mai multe niveluri

Anvelopele de pasageri „Belshina” sunt produse în uzinele proprii din compuși de cauciuc pe bază de cauciuc, plastifianţi solizi, negru de carbon și amestecuri pulverulente. Armarea cadrului se realizează prin utilizarea de componente anidice, poliesterice și metalice. Toate etapele producției sunt supuse unui control pe mai multe niveluri.

Pe banda de rulare există caneluri speciale, care îmbunătățesc acvaplanarea și siguranța la mers. Desenul benzii de rulare poate varia în funcție de sezonalitatea anvelopelor și de caracteristicile aplicării lor. Confortul viitoarei călătorii este facilitat de multe îmbunătățiri tehnice, introduse de specialiștii companiei.

Avantajele de la „Belshina” - pentru mașina dumneavoastră!

Cel mai mare producător de anvelope auto din Belarus, pe bună dreptate, poartă titlul de brand național emerit! Anvelopele auto „Belshina” au caracteristici excelente de conducere, indiferent de marca automobilului. Principalele avantaje ale acestor anvelope includ funcții, precum:

  • aderență excelentă indiferent de calitatea drumului;
  • confort îmbunătățit atunci când călătoriți la orice distanță;
  • termen extins de utilizare eficientă;
  • stabilitate direcțională stabilă;
  • nivel scăzut de vibrații rezonante și zgomot;
  • manevrabilitate excelentă la viraje;
  • Informații detaliate disponibile despre parametrii și caracteristicile tehnice ale exploatării anvelopelor.

Vom remarca, în mod special, că anvelopele de autoturisme „Belshina” respectă pe deplin standardele de calitate ISO 9001: 2000 și ISO 2009.

Puteți achiziționa anvelope de autoturisme de înaltă calitate de la dealerul oficial „Belshina” din Republica Moldova - Master LUX. Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea modelului potrivit online, sunați la telefonul magazinului nostru și profitați de sfaturile calificate ale experților noștri!

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749