Anvelope pentru autoturisme Kelly

Kelly

Anvelope pentru autoturisme Kelly - avantajul dumneavoastră pe drum!

Este timpul să treceți la anvelope pentru autoturisme Kelly! Chiar dacă preferați anvelopele altor mărci, ar trebui să încercați, cu adevărat, calitatea reală de la un producător american de încredere! Veți fi surprins de setul de beneficii, care vă vor deveni disponibile atunci când utilizați produsele acestui brand! Utilizați site-ul Master LUX pentru a cumpăra anvelope originale marca Kelly.

Un producător cu un secol de experiență în fabricarea anvelopelor!

De la lansarea producției, în îndepărtatul 1894, compania producătoare a prezentat lumii numeroase modele interesante de anvelope pentru diferite tipuri de transport, inclusiv autoturisme. Elaborări unice, al căror succes a fost dovedit de numeroase teste, atrag o mulțime de recenzii entuziaste de la șoferii din diferite țări.

Fiabilitatea, caracteristicile excelente de conducere, durata de viață extinsă și reputația impecabilă a producătorului sunt doar o mică parte din avantajele obținute la cumpărarea acestor anvelope.

Astăzi, anvelopele pentru autoturisme Kelly reprezintă un complex de soluții inovatoare, care vizează o călătorie confortabilă și sigură cu mașina. Principalele sale avantaje includ caracteristici precum:

  • uniformitatea distribuției sarcinii pe zona de contact a anvelopei cu șoseaua, care îmbunătățește manevrabilitatea vehiculului;
  • prezența unor zone speciale de putere ale benzii de rulare, contribuind la stabilitate atât pe drumurile umede, cât și pe cele uscate;
  • caneluri de drenaj fortificate și margini reliefate care împiedică acvaplanarea;
  • construcţia optimizată a blocurilor, care ajută la reducerea zgomotului și disipării energiei anvelopei;
  • utilizarea polimerilor speciali în compusul din cauciuc, orientate la asigurarea unei aderențe mai bune;
  • stabilitate sporită la deplasarea la viteze mari și la virare;
  • reducerea consumului de combustibil, precum și uzura uniformă.

Anvelope de marcă autentică - cu livrare în toată Moldova!

Puteți cumpăra anvelope de marca Kelly, în orice magazin al reţelei Master LUX, precum și de pe acest site. Livrarea se efectuează prin intermediul serviciului nostru de curierat la adresa pe care ați specificat-o în Chișinău sau Moldova. Când comandați un set complet de anvelope, vă vom oferi gratuit servicii de montare și echilibrare a roţilor.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749