Anvelope pentru autoturisme Kleber

Kleber

Anvelope auto Kleber – conduceţi automobilul cu plăcere!

Călătoria cu mașina vă va oferi o adevărată plăcere dacă este echipată cu anvelope de înaltă calitate de la un producător cu renume mondial! Echipaţi roțile mașinii dvs. cu anvelopele pentru autoturisme Kleber și veți beneficia de toate avantajele condusului confortabil! Cu certitudine, calitatea constantă înaltă a cauciucurilor pentru autoturisme Kleber, o filială a renumitului brand Michelin, vă este disponibilă în reţeaua de magazine Master LUX!

Design inteligent al anvelopelor - pentru o mare varietate de drumuri

La elaborarea anvelopelor Kleber au fost utilizate multe soluții inovatoare pentru a îmbunătăți performanțele mașinii pe suprafețe de asfalt. În primul rând, este un compus unic din cauciuc, care oferă o aderență excelentă. Structura internă optimizată a anvelopelor este concepută pentru a depăși în siguranță o mare varietate de obstacole ce se întâlnesc pe traseu. Datorită caracteristicilor lor de design, aceste anvelope sunt la fel de potrivite pentru de curse la viteze înalte și pentru conducere lină pe traseu.

În mod separat, merită remarcat designul inteligent al benzii de rulare a anvelopelor Kleber. Rețeaua lor de drenaj îmbunătățită ajută la curățarea plasturelui de contact de apă cât mai repede posibil, crescând simultan pragul de acvaplanare. Desenul asimetric al benzii de rulare vizează același lucru, care este creat ținând seama de sezonalitate și de caracteristicile tehnice ale autoturismelor. Toate acestea permit reducerea zgomotul în timpul călătoriei, reducerea vibrațiilor și a consumului de combustibil.

Ultimele modele de anvelope care au fost supuse tuturor testelor necesare

Specialiștii companiei Kleber lucrează constant pentru a îmbunătăți caracteristicile tehnice ale produselor, oferind șoferilor modele îmbunătățite de anvelope pentru autoturisme. Se acordă multă atenție creșterii parcursului de kilometri, creșterii siguranței la volan, reducerii ratei de uzură a anvelopelor. Compania prezintă periodic noi elaborări care au fost testate într-o varietate de condiții și sunt pregătite pentru lansare pe piață.

În Moldova, o gamă largă de anvelope pentru autoturisme Kleber de înaltă calitate este poate fi găsită în rețeaua de centre de anvelope Master LUX. Puteți cumpăra online anvelope de marcă, furnizate direct de la producător la prețul indicat pe acest site web, sau vizitând oricare dintre reprezentanțele noastre. Clienților companiei noastre li se oferă acces la servicii de înaltă calitate pentru înlocuirea rapidă a anvelopelor.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749