Anvelope pentru autoturisme Viatti

Viatti

Anvelope pentru autoturisme Viatti: de iarnă, vară, all-season

Anvelopele Viatti sunt fabricate în Rusia la Uzina de Anvelope din Nizhnekamsk. Uzina aparţine Rusiei, dar activează cu participarea capitalului german, conform tehnologiilor germane și italiene. Prin urmare, produsele fabricate sunt de înaltă calitate și concurează cu mărci europene cunoscute.

Producția se realizează folosind tehnologii inovatoare. Cercetările și diferite teste sunt efectuate în mod sistematic pentru a îmbunătăți calitatea anvelopelor produse. Producătorii acordă o mare atenție durabilității, menținerii performanțelor ridicate chiar și pe drumuri proaste și adaptabilităţii la temperaturi extreme. Datorită caracterului nepretențios față de vreme, anvelopele pentru autoturisme Viatti pot fi utilizate în diferite condiții climaterice. Anvelopele Viatti sunt atribuite categoriei de preț mediu. Deși nu sunt considerate din clasa premium, întrunesc foarte multe caracteristici atribuite acestei clase. Cauciucul combină atât fiabilitatea și rezistența pe diferite tipuri de suprafețe de drum, cât și linearitatea, confortul la volan, nivelul redus de zgomot. Datorită acestor proprietăți, anvelopele acestui producător au câștigat popularitate printre mulți șoferi amatori din Europa.

Printre calitățile distinctive ale produselor acestui brand, merită să fie remarcaţi, de asemenea, indicii ridicaţi de aderență, distanțele scurte de frânare, elasticitatea, pereții laterali robuşti, care ajută la intrarea confortabilă în viraje și protejează împotriva deteriorării, prelungesc durata de viață.

Printre modelele populare de iarnă se numără Viatti Brina v521. Acest model funcționează cel mai bine în condiții urbane, combinând călătoria lină și rezistența în condiții de drum dificile, de exemplu, încheieturi, găuri și alte neregularităţi. Confortul de călătorie este, de asemenea, menținut în toate condițiile meteorologice, fie că este vorba de lapoviţă, zăpadă, ploaie. Cauciucul are o aderență bună, ceea ce vă permite să mențineți controlul chiar și pe un drum înghețat.

Un alt model popular dar, de vară, este Viatti Strada Asimmetrico. Acest model este recomandat, de asemenea, pentru uz urban. Proiectat pentru a conduce atât pe drumuri bune, cât și pe cele rele, cu rosturi, gropi și alte dificultăți. O mașină cu aceste anvelope excelent se încadrează în viraje la viteze relativ mari. Nu devin rigide nici măcar la o temperatură de doar 2°C și nu se topesc la temperatura de 55°C. Nu se recomandă utilizarea Strada Asimmetrico în afara acestui interval de temperaturi.

Puteți cumpăra anvelope de autoturisme Viatti Brina v521 și Strada Asimmetrico, precum și alte modele, în toate magazinele Master Lux. Produsele Uzinei de Anvelope din Nizhnekamsk le preluăm la direct, fără intermediari. Prin urmare, avem unele dintre cele mai atractive prețuri din Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46