Anvelope camioane

Producători Anvelope camion

Anvelope camion / Top vinzări


Anvelope de camioane cu garanție ale producătorilor de renume mondial

Pentru a reduce costurile de operare și întreținere a vehiculelor comerciale, este important să monitorizați calitatea șasiului. La fel ca în cazul altor vehicule, cauciucurile pentru camioane sunt baza fiabilității și siguranței. Anume ele influențează controlabilitatea, stabilitatea și practicabilitatea autoturismelor. Magazinul online Master LUX dispune de anvelope de camioane fiabile, verificate pe parcursul mai multor ani de utilizare pe drumurile Europei, SUA și CSI.

De ce este atât de important cauciucul de calitate pentru camioane?

Din cauza preocupărilor legate de profit, de pregătirea angajaților și de inspecția transportului învechit, companiile aproape că nu acordă atenție unui astfel de aspect ca anvelopele pentru camioane. Independent de terenul unde se utilizează transportul, anvelopelor le revine responsabilitatea pentru costurile de întreținere și de siguranţă a încărcăturii.

Companiile aleg adesea anvelope bugetare pentru camioane, fără a realiza cât de nechibzuită este o astfel de soluție. Dacă opțiunile cu costuri reduse sunt potrivite pentru vehicule particulare, atunci în scopuri comerciale este recomandabil să cumpărați anvelope pentru camioane de categorie medie de preț sau mai mare. Acest lucru va contribui la minimizarea costurilor datorate perioadelor de nefuncționare, în cazul când cauciucul devine inutilizabil, la prelungirea duratei de viață a echipamentului și creșterea profiturilor.

Anvelope de top pentru camioane

Michelin Multi F. Datorită designului chibzuit și durabilității formidabile, produsele Michelin sunt considerate alegerea optimă pentru acoperiri de orice nivel.

Goodyear Kmax D. Un cunoscut producător american care este renumit pentru fiabilitatea de invidiat a producţiei la un preț rezonabil. Gama largă de produse va face faţă cerinţelor proprietarilor diferitelor vehicule.

Dunlop SP446. Anvelope de camioane durabile și economicoase, create pentru eficiența și siguranța conducerii.

Aveţi nevoie de anvelope potrivite de înaltă calitate, ieftine, cu garanție? În catalogul magazinului online "Master Lux" veți găsi ceea ce căutați. În plus, față de producătorii străini clasa Premium, oferim anvelope bune produse în CSI. Mărcile comerciale "Belshina", "Altayshina", "Kama" reprezintă o combinație bună dintre preţ accesibil și calitate.

Compania comercializează anvelope cu destinaţie universală și specializare îngustă. Pe site veți găsi o gamă de produse la un preț de 313 MDL. Costul producției depinde de marcă, specificații, dimensiune. Dacă vă confruntaţi cu probleme la alegere, consultanții vă vor ajuta să luați decizia corectă.

Nu pierdeți timpul în zadar - comandați bunuri online cu livrare în toată Moldova.

Prin ce diferă anvelopele pentru camioane de cele din altă clasă?

Specificitatea anvelopelor este determinată de sarcinile sale - capacitatea de a transporta uneori sarcini extrem de mari pe distanțe mari. Prin urmare, anvelopele pentru camioane sunt grele și mari, cu o structură interioară întărită și un compus special de cauciuc. 

Spre deosebire de majoritatea celorlalte anvelope, în cadrul grupului de anvelope pentru camioane există o specializare funcțională pentru axe (direcție, axe de conducere și transport, remorci și semiremorci), ce se reflectă pe tipurile  benzii de rulare, care sunt foarte diferite între ele.

Prin ce se deosebesc anvelopele camionului pentru diferite osii?

În clasificarea general acceptată a anvelopelor pentru camioane, există următoarele tipuri:

D - conducător
F - pentru roți direcționale
T - pentru semiremorci și remorci
Z - direcție și altele

Fiecare tip de anvelopă pentru camion are propriile sarcini. De exemplu, anvelopele pe puntea motrice sunt specializate în accelerație, frânare și manevrabilitate pe șosea. Anvelopele axelor transportatori sunt responsabile pentru stabilitatea direcțională și drenaj și trebuie să aibă o rezistență redusă la rulare.

Mai există o categorie de anvelope pentru camioane - universale. După cum sugerează și numele, aceste anvelope se potrivesc pentru orice axă a unui camion. Astfel de anvelope nu posedă proprietățile pronunțate ale anvelopelor specializate, prin urmare nu se pot lăuda cu o accelerație, control mai bun, confort acustic, stabilitate direcțională și rezistență redusă la rulare. Toți parametrii la ei sunt de compromis. Pe de altă parte, anvelopele universale pot fi aruncate de la o axă la alta, ceea ce permite economii semnificative.

În ciuda specializării anvelopelor pentru osii, spre deosebire de anvelopele agricole, această clasă de anvelope are aceleași dimensiuni standard pe diferite osii.

Se diferențiază anvelopele pentru camioane de șosea de cele utilizate în transportul urban?

Anvelopele de șosea trebuie să se încălzească încet și să aibă o rezistență redusă la rulare. Anvelopele care sunt folosite la orașe, de exemplu, pe autobuzele obișnuite, trebuie adaptate călătoriilor scurte, frânării frecvente și accelerației. Desigur, banda de rulare este diferită pentru sarcini atât de diferite. Există, de asemenea, anvelope care sunt utilizate în construcții și cariere. Au o protecție sporită împotriva stresului mecanic, indicele de sarcină este chiar mai mare. Există multe nuanțe care sunt luate în considerare de consultanții experimentați care oferă clienților anumite modele, în funcție de nevoile clientului.

Ce este important atunci când alegeți o anvelopă pentru camion?

Întrucât anvelopele pentru camioane sunt utilizate în scopuri comerciale, principalul lucru pentru cumpărător este întotdeauna prețul, capacitatea de transport și kilometrajul - câți kilometri „parcurge” acest model sau modelul acestui sau celuilalt producător. În plus, se acordă atenție calității conducerii (manevrabilitate pe un traseu umed, răspuns la direcție etc.), rezistență la impact, confort și consum de combustibil.

Ce mărci de anvelope pentru camioane pot cumpăra de la Master LUX?

Fiind unul dintre cei mai mari dealeri de anvelope din Moldova, oferim clienților noștri cea mai largă gamă de anvelope, inclusiv cele pentru camioane. Acestea sunt anvelope atât din segmentul premium, cât și din clasa economică. În toate cazurile, oferim anvelope pentru camioane cu un bun raport calitate / preț.

Puteți cumpăra de la noi anvelope pentru camioane de diferite modele și dimensiuni produse de Goodyear, Kama, Michelin, Triangle, Dunlop, Kelly, Belshina, Kormoran și Aufine. Anvelopele pentru camioane ale acestor mărci și-au dovedit calitatea în practică și, prin urmare, sunt prezentate în gama de modele a companiei noastre.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46