Anvelope camioane

Producători Anvelope camion

Anvelope camion / Top vinzări


Anvelope de camioane cu garanție ale producătorilor de renume mondial

Pentru a reduce costurile de operare și întreținere a vehiculelor comerciale, este important să monitorizați calitatea șasiului. La fel ca în cazul altor vehicule, cauciucurile pentru camioane sunt baza fiabilității și siguranței. Anume ele influențează controlabilitatea, stabilitatea și practicabilitatea autoturismelor. Magazinul online Master LUX dispune de anvelope de camioane fiabile, verificate pe parcursul mai multor ani de utilizare pe drumurile Europei, SUA și CSI.

De ce este atât de important cauciucul de calitate pentru camioane?

Din cauza preocupărilor legate de profit, de pregătirea angajaților și de inspecția transportului învechit, companiile aproape că nu acordă atenție unui astfel de aspect ca anvelopele pentru camioane. Independent de terenul unde se utilizează transportul, anvelopelor le revine responsabilitatea pentru costurile de întreținere și de siguranţă a încărcăturii.

Companiile aleg adesea anvelope bugetare pentru camioane, fără a realiza cât de nechibzuită este o astfel de soluție. Dacă opțiunile cu costuri reduse sunt potrivite pentru vehicule particulare, atunci în scopuri comerciale este recomandabil să cumpărați anvelope pentru camioane de categorie medie de preț sau mai mare. Acest lucru va contribui la minimizarea costurilor datorate perioadelor de nefuncționare, în cazul când cauciucul devine inutilizabil, la prelungirea duratei de viață a echipamentului și creșterea profiturilor.

Anvelope de top pentru camioane

Michelin Multi F. Datorită designului chibzuit și durabilității formidabile, produsele Michelin sunt considerate alegerea optimă pentru acoperiri de orice nivel.

Goodyear Kmax D. Un cunoscut producător american care este renumit pentru fiabilitatea de invidiat a producţiei la un preț rezonabil. Gama largă de produse va face faţă cerinţelor proprietarilor diferitelor vehicule.

Dunlop SP446. Anvelope de camioane durabile și economicoase, create pentru eficiența și siguranța conducerii.

Aveţi nevoie de anvelope potrivite de înaltă calitate, ieftine, cu garanție? În catalogul magazinului online "Master Lux" veți găsi ceea ce căutați. În plus, față de producătorii străini clasa Premium, oferim anvelope bune produse în CSI. Mărcile comerciale "Belshina", "Altayshina", "Kama" reprezintă o combinație bună dintre preţ accesibil și calitate.

Compania comercializează anvelope cu destinaţie universală și specializare îngustă. Pe site veți găsi o gamă de produse la un preț de 313 MDL. Costul producției depinde de marcă, specificații, dimensiune. Dacă vă confruntaţi cu probleme la alegere, consultanții vă vor ajuta să luați decizia corectă.

Nu pierdeți timpul în zadar - comandați bunuri online cu livrare în toată Moldova.

  Sus  
FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749