Anvelope pentru camioane Belshina

Belshina

Anvelope pentru camioane "Belshina" - puterea mașinii tale!

Îmbunătățirea parametrilor de performanță a anvelopelor pentru camioane este una dintre prioritățile producătorilor din Belarus. Acest tip de anvelopă este proiectat pentru vehicule de mare capacitate utilizate pentru transportul de mărfuri grele și voluminoase, precum și pentru echipamente specializate. Fiecare model nou Belshina este în mod obligatoriu mai avansat decât predecesorii săi! Caracteristicile excelente ale produselor "Belshina" sunt confirmate constant prin utilizarea lor practică pe diverse camioane comerciale, tehnice și cu scop special.

Anvelope excelente pentru condiții dificile!

Anvelopele cu un indice de încărcare ridicat produse cu marca Belshina sunt proiectate pentru a rezista în condiții dificile. Și nu doar pentru livrări tradiționale de mărfuri între regiuni îndepărtate, ci și pentru camioane pe șantiere, diverse vehicule off-road, vehicule pentru transportul de combustibili și lubrifianți, vehicule ale serviciilor specializate. Comenzile pentru aceste anvelope vin la companie din diverse țări, şi în acest sens un rol important îl joacă prețul lor destul de rezonabil.

O caracteristică distinctivă a cauciucului de camioane Belşina este desenul benzii de rulare super-adânc, condiţie deosebit de importantă atunci când conduceți pe teren accidentat. Indicele ridicat al capacităţii de încărcare este obținut prin utilizarea corectă a carcasei de metal în perna protectoare și în carcasa anvelopelor. Printre alți indicatori, experții notează caracteristici precum:

  • utilizarea unei compoziții speciale de cauciuc, care încetinește semnificativ uzura;
  • aderență excelentă la suprafața drumului;
  • rezistență crescută la tăieturi și crăpături;
  • o rezervă semnificativă de durabilitate;
  • indicatori sporiți ai cursei automobilistice.

Anvelope îmbunătățite - de la un dealer autorizat!

Inginerii principali ai întreprinderii monitorizează constant caracteristicile funcționării anvelopelor în diferite condiții, aplicând datele obținute pentru a îmbunătăți calitatea. Pe lângă Belarus, aceste anvelope sunt utilizate pe scară largă în Rusia, Kazahstan, Ucraina, în alte țări ale CSI și în străinătate. În Moldova, produsele Belshina sunt promovate de dealerul oficial - Master LUX.

Puteți cumpăra anvelope originale Belshina în magazinul nostru on-line sau de la orice reprezentanță a companiei noastre din Chișinău sau din alte localităţii ale republicii. Contactând reprezentanţii Master LUX, puteți primi sfaturi de la specialiştii calificaţi cu privire la caracteristicile anumitor anvelope, precum și să beneficiați de un serviciu comod de înlocuire a anvelopelor.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749