Anvelope camioane Riken

Riken

Concernul Michelin este producătorul anvelopelor Riken. Anvelope Riken sunt fabricate la uzinele din întreaga Europă, în special, în Serbia, și sunt comercializate pe piețele din întreaga lume. Primele anvelope Riken au fost fabricate în anul 1958 și au devenit unele dintre cele mai bune de pe piața anvelopelor pentru automobile datorită raportului optim dintre preț și calitate.

Întrucât marca comercială de anvelope Riken aparține grupului de companii Michelin, în procesul de fabricare a acestora se aplică cele mai bune tehnologii, testate în timp, de care dispune concernul în cauză. Însăși producătorul clasifică anvelopele sale drept un produs menit persoanelor care prețuiesc calitatea la un preț avantajos. Toate anvelopele de marca Riken sunt supuse procedurii obligatorii de certificare a conformității cu standardele europene ISO.

Gama de modele Riken include anvelope pentru camioanele de tonaj mare și remorci. Profilul benzii de rulare este realizat cu ajutorul tehnologiei computerizate de modelare în 3D, proprietățile de aderență au fost îmbunătățite datorită utilizării unor pereți laterali (flancuri) consolidați, precum și a sporit rezistența la rulare.

Folosind anvelopele Riken vă veți bucura de o înaltă ținută de drum (stabilitate și maniabilitate) și stabilitate la acvaplanare. Fiecare model de anvelope este dotat cu trei lamele transversale care previn pierderea maniabilității pe timp de ploaie și asigură stabilitate suprafeței de contact. În plus, Riken a asigurat anvelopelor sale o maniabilitate mai bună și o carcasă rezistentă, fapt care trebuie să contribuie la o exploatare mai eficientă pe drumurile din Moldova.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749