Anvelope camioane Triangle

Triangle

Corporația Triangle a fost fondată în anul 1976. Astăzi Triangle este unul dintre cei mai mari producători de anvelope de înaltă calitate din China.

Triangle dezvoltă intens propriile progrese tehnice și este considerat liderul tehnologiei moderne în China. Anvelope Triangle au rezistat cerințelor stricte de la astfel de producătorii de autoturisme cum ar fi Caterpillar, Volvo, Daewoo și altele, și dețin certificate de calitate internaționale.

Corporația producătoare de anvelope Triangle s-a impus ca un partener de incredere, care este întotdeauna responsabil pentru calitatea produselor, astfel devenind unul dintre cel mai mari producători din industria de anvelope, la nivel mondial. Astăzi, Triangle oferă anvelope pentru autoturisme și camioane în 160 de țări și are filiale în America de Nord, Europa, Australia, Rusia, India, etc.

Experții apreciază înalt funcționarea și specificațiile tehnice ale anvelopelor Triangle pentru autoturisme, camioane și vehicule. Politica comercială excelentă a companiei a stabilit un raport optim intre calitate și preț a anvelopelor Triangle.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46