Alimentarea sistemului de aer condiționat

Alimentarea sistemului de aer condiționat

Montare aer conditionat în automobil în mod corect previne pătrunderea în sistem a picăturilor de apă, aer, coroziuni și a mirosurilor neplăcute. Stațiile de deservire auto Master LUX vă oferă servicii de calitate de alimentare și diagnostic general exact al sistemului de aer condiționat în automobil.

În procesul de alimentare a instalației de aer condiționat are loc înlocuirea din oficiu a uleiului în sistem. Pentru alimentarea instalației de aer condiționat se utilizează freon de înaltă calitate A134 de origine italiană.

Odată cu montare aer conditionat în automobil specialiștii de la Master LUX vor verifica necesitatea înlocuirii filtrului din salon.

Procedurile de profilaxie includ și operațiunea de dezinfectarea, ceea ce permite prevenirea unor mirosuri neplăcute din instalația de aer condiționat sau contribuie la eliminarea acestor mirosuri.

Specialiștii de la stații de deservire auto Master LUX au fost instruiți și sunt certificați în cadrul programului Autototal (România) în ceea ce privește utilizarea sistemelor moderne de climatizare.

Timpul de montare aer conditionat în automobil: 30 - 40 de minute.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43