Curățare sistemelor de ardere diesel și benzină

Curățare sistemelor de ardere diesel și benzină

În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX curățarea și profilaxia sistemelor de ardere diesel și benzină se efectuează pe echipamente moderne de înaltă precizie care permit efectuarea acestor activități fără demontarea sistemelor de ardere de pe motor și fără schimbarea bujiilor.

Performanța injectoarelor de benzină este diagnosticată pe stand în diferite moduri. Curățarea și verificarea injectoarelor de benzina cu ultrasunet se efectuează cu ajutorul echipamentelor moderne de tip LAUNCH.

Specialiștii de la stațiile de deservire auto Master LUX au o vastă experiență în efectuarea tuturor tipurilor de lucrări legate de curățarea sistemelor de ardere.

Timpul pentru efectuarea curățării sistemelor de ardere: 40 - 60 de minute.

După curățarea sistemelor diesel specialiștii Master LUX recomandă schimbarea uleiului și a filtrelor.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43