Diagnosticul și repararea șasiului

Diagnosticul și repararea șasiului

Diagnosticarea calitativă și la timp util, precum și reparația șasiului va spori gradul de siguranță în timpul conducerii și vor reduce în mod semnificativ costurile de întreținere a automobilului. În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX se efectuează diagnosticare și repararea șasiului autoturismelor.

În cadrul Master LUX toți specialiștii au studii tehnice speciale, sunt instruiți continuu în mod sistematic și au o vastă experiență în diagnosticarea și repararea componentelor șasiului pentru toate mărcile de autoturisme: amortizoare, silentbloc, suportului sferic, buticurile roților, sistemul de ghidaj, sistem de frânare, etc.

După identificarea defecțiunilor și stabilirea lucrărilor necesare managerul pentru piesele de schimb propune clientului la alegere piesele de schimb de la diferiți producători din diferite categorii de prețuri.

În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX efectuăm un spectru complet de lucrări de reparare a șasiului automobilelor cu utilizarea echipamentelor speciale de înaltă calitate.

Timpul pentru efectuarea diagnosticării șasiului: 30 de minute.

Timpul pentru efectuarea reparației șasiului: în funcție de complexitatea lucrărilor.

Stație de service Master LUX Petricani: (022) 819-256

Stație de service Master LUX Botanica: (022) 819-257

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749