Diagnosticul și repararea șasiului

Diagnosticul și repararea șasiului

Diagnosticarea calitativă și la timp util, precum și reparația șasiului va spori gradul de siguranță în timpul conducerii și vor reduce în mod semnificativ costurile de întreținere a automobilului. În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX se efectuează diagnosticare și repararea șasiului autoturismelor.

În cadrul Master LUX toți specialiștii au studii tehnice speciale, sunt instruiți continuu în mod sistematic și au o vastă experiență în diagnosticarea și repararea componentelor șasiului pentru toate mărcile de autoturisme: amortizoare, silentbloc, suportului sferic, buticurile roților, sistemul de ghidaj, sistem de frânare, etc.

După identificarea defecțiunilor și stabilirea lucrărilor necesare managerul pentru piesele de schimb propune clientului la alegere piesele de schimb de la diferiți producători din diferite categorii de prețuri.

În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX efectuăm un spectru complet de lucrări de reparare a șasiului automobilelor cu utilizarea echipamentelor speciale de înaltă calitate.

Timpul pentru efectuarea diagnosticării șasiului: 30 de minute.

Timpul pentru efectuarea reparației șasiului: în funcție de complexitatea lucrărilor.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068 333 745