'Hotelul de anvelope' (depozitarea anvelopelor)

'Hotelul de anvelope' (depozitarea anvelopelor)

La înlocuirea anvelopelor propunem serviciul "hotel de anvelope"* care scutește proprietarul automobilului de griji legate de depozitarea anvelopelor înlocuite, atât a celor vară cât și a celor de iarnă, precum și evitarea problemelor legate de transportarea acestora. În plus, în "hotel de anvelope" specializat de la Master LUX anvelopele se păstrează la temperatura și umiditatea optimă, fapt ce permite păstrarea tuturor proprietăților cauciucului.

Clienții care au utilizat serviciul "hotel de anvelope" dispun de prioritate pentru programarea prealabilă pentru serviciul de montare–balansare a anvelopelor.

* Serviciul "hotel de anvelope" este disponibil la stația de deservire auto Master LUX PETRICANI.

Înscrierea preventivă

(022) 81 92 46 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43