Îndreptare Jantelor de oțel la roți

Îndreptare Jantelor de oțel la roți

Discurile roților care au suferit deteriorări din cauza loviturilor pot provoca dezechilibru al volanului și uzura prematură a mecanismului de rulare. Îndreptarea discurilor contribuie la eliminarea acestor probleme.

Îndreptarea discurilor din oțel se efectuează la necesitate, după o inspecție vizuală în timpul procedurii de montare a anvelopelor sau în momentul depistării dezechilibrului roții la verificare pe utilaj.

La stațiile de deservire auto Master LUX efectuăm îndreptarea discurilor din oțel ale autoturismelor de orice rază. La Master LUX îndreptarea discurilor din oțel se efectuează în cel mai scurt timp pe echipament profesionist de mare precizie de către specialiști cu o vastă experiență.

Timpul pentru îndreptarea unui disc: 10-15 minute.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43