Îndreptarea jantelor turnate din aliaj uşor

Îndreptarea jantelor turnate din aliaj uşor

Îndreptarea jantelor turnate se face, utilizându-se o maşină specială de rectificat jante. Maşinile de rectificat jante sunt dotate cu un mecanism special de îndreptate a jantelor.

Janta din aliaj uşor este îmbrăcată pe arborele maşinii de rectificat. îndreptarea jantelor turnate se face în baza datelor riglei de măsurat, cu ajutorul camei hidraulice, un capăt al căreia se sprijină pe arbore, iar celălalt – pe suprafaţa supusă îndreptării a jantei.

Îndreptarea şi rularea jantelor este un proces complicat, care necesită un volum mare de lucru, anumite cunoştinţe şi abilităţi ale meşterului. Dar îndreptarea la maşina de rectificat este unica modalitate de a restabili janta fără a distruge structura metalului şi proprietăţile lui iniţiale.

Îndreptarea jantelor din aliaj uşor este o operaţie adesea necesară după nimerirea în gropi mari sau găuri în îmbrăcămintea rutieră, mai ales la deplasare cu viteze mari.

Îndreptarea la maşina de rectificat este unica modalitate de a restabili janta turnată fără a distruge structura metalului şi proprietăţile lui iniţiale. Pentru îndreptarea jantelor turnare la Master LUX Botanica se foloseşte o maşină specială de rectificat discuri. Echipamentul modern permite îndreptarea jantei fără caneluri.

Îndreptarea şi rularea jantelor este un proces complicat, care necesită un volum mare de lucru, anumite cunoştinţe şi abilităţi ale meşterului. Siguranţa clienţilor Master LUX este o prioritate absolută pentru companie, de aceea meşterii pot accepta doar jantele ce pot fi restabilite până la parametrii de fabricaţie.

* Îndreptarea jantelor turnate din aliaj uşor se efectuează la stațiile de deservire auto Master LUX BOTANICA.

Stație de service Master LUX Botanica: (022) 819-257

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46