Îndreptarea jantelor turnate din aliaj uşor

Îndreptarea jantelor turnate din aliaj uşor

Îndreptarea jantelor turnate se face, utilizându-se o maşină specială de rectificat jante. Maşinile de rectificat jante sunt dotate cu un mecanism special de îndreptate a jantelor.

Janta din aliaj uşor este îmbrăcată pe arborele maşinii de rectificat. îndreptarea jantelor turnate se face în baza datelor riglei de măsurat, cu ajutorul camei hidraulice, un capăt al căreia se sprijină pe arbore, iar celălalt – pe suprafaţa supusă îndreptării a jantei.

Îndreptarea şi rularea jantelor este un proces complicat, care necesită un volum mare de lucru, anumite cunoştinţe şi abilităţi ale meşterului. Dar îndreptarea la maşina de rectificat este unica modalitate de a restabili janta fără a distruge structura metalului şi proprietăţile lui iniţiale.

Îndreptarea jantelor din aliaj uşor este o operaţie adesea necesară după nimerirea în gropi mari sau găuri în îmbrăcămintea rutieră, mai ales la deplasare cu viteze mari.

Îndreptarea la maşina de rectificat este unica modalitate de a restabili janta turnată fără a distruge structura metalului şi proprietăţile lui iniţiale. Pentru îndreptarea jantelor turnare la Master LUX Botanica se foloseşte o maşină specială de rectificat discuri. Echipamentul modern permite îndreptarea jantei fără caneluri.

Îndreptarea şi rularea jantelor este un proces complicat, care necesită un volum mare de lucru, anumite cunoştinţe şi abilităţi ale meşterului. Siguranţa clienţilor Master LUX este o prioritate absolută pentru companie, de aceea meşterii pot accepta doar jantele ce pot fi restabilite până la parametrii de fabricaţie.

* Îndreptarea jantelor turnate din aliaj uşor se efectuează la stațiile de deservire auto Master LUX BOTANICA.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43