Înlocuirea curelei mecanismului de distribuție a gazelor

Înlocuirea curelei mecanismului de distribuție a gazelor

Cureaua mecanismului de distribuție a gazelor (MDG) se înlocuiește fie după parcurgerea de către automobil a unui anumit kilometraj în cazul completării cărții de deservire, sau la procurarea automobilului fără un istoric de deservire. În cadrul stațiilor de deservire Master LUX propunem gama completă de echipamente pentru înlocuirea curelelor MDG la toate modelele de automobilele.

La înlocuirea curelei MDG se schimbă pompa de apă și lichidul de răcire. Experții Master LUX vor verifica în mod obligatoriu și, dacă este necesar, vor înlocui garnitura de etanșare, curele cu pară și cele de siguranță.

Master LUX lucrează cu renumiți producătorii de curele, cum ar fi Dayco, Bosch și ContiTech.

La înlocuirea curelelor MDG Master LUX oferă o garanție pentru 60 000 km.

Timpul pentru efectuarea înlocuirii curelelor MDG: în funcție de tipul automobilului.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43