Montarea anvelopelor - balansarea anvelopelor pentru autoturisme

Montarea anvelopelor - balansarea anvelopelor pentru autoturisme

Conform prevederilor legislației și potrivit standardelor de siguranță, înălțimea maximă reziduală a profilului benzii anvelopelor pentru autoturisme este de 1,6 mm. Echilibrarea anvelopelor se realizează la înlocuirea pneurilor.

Experții Master LUX efectuează montarea anvelopelor și echilibrarea pe utilajele moderne Ravaglioli pentru toate tipurile de automobile și pentru toate dimensiunile de discuri. Utilajele Ravaglioli permit realizarea montării anvelopelor cu o precizie impecabile și exclude orice deteriorare a doscurilor și a anvelopelor.

Balansarea se efectuează pe echipament modern care permite echilibrarea anvelopei pe orice tip de disc.

În caz de necesar, înainte de procedura de balansare roata automobilului se plasează în camera de spălare pentru a elimina murdăria acumulată.

La procurarea anvelopelor în stațiile de deservire auto Master LUX montarea anvelopelor si balansarea, înlocuirea fitingurilor și (la solicitarea clientului) injecția de azot se efectuează gratuit.

În cazul în care clientul dorește să păstreze anvelopele care au fost înlocuite noi oferim gratuit pachete pentru transportarea anvelopelor.

Timp pentru efectuarea montării-balansării anvelopelor: 15 - 20 de minute.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43