Reglajul geometriei rotilor pentru camioane

Reglajul geometriei rotilor pentru camioane

Master LUX Botanica ofera reglajul geometriei roţilor (reglarea unghiurilor) pentru camioanele de toate mărcile și de orice tip, inclusiv autobuze.

O nouă boxă spațioasă și încălzită, capabilă să adăpostească automobile de orice dimensiuni.

Lucrări în Master LUX Botanica se realizează utilizând cele mai noi scule şi utilaje de ultimă generație - unicul stand cu laser cu înaltă precizie 3-D pentru calibrare de producţie italiană în Republica Moldova cu o putere de ridicare a cricului de până la 15 tone.

Pe parcursul calibrării geometriei roţilor se efectuează gratuit, în mod obligatoriu, verificarea stării şasiului autovehiculului. Verificarea stării şasiului gratuită!

Efectuarea la timp a calibrării geometriei roţilor prelungeşte durata de viață a anvelopei. Master LUX recomandă clienților săi să efectueze calibrarea cel puțin o dată pe an.

Înscrierea şi înregistrarea pentru efectuarea calibrării geometriei roţilor pentru camioane:

Eugeniu 079223800

Botanica (022) 819 247


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43