Reparatia anvelopelor pentru autovehicole

Reparatia anvelopelor pentru autovehicole

În stațiile de deservire auto Master LUX se efectuează repararea anvelopelor pentru autoturisme de orice complexitate - de perforări până la tăieri și umflături. Repararea anvelopei se efectuează pe echipament profesionist cu utilizarea celor mai noi tehnologii speciale de pompare a vidului și a energie termice*.

Experții Master LUX specializați în reparația anvelopelor au fost instruiți în cadrul școlilor specializate și au o vastă experiență în acest domeniu.

Pentru lucrările de reparații efectuate în stațiile de deservire Master LUX se oferă o garanție pentru 10 000 km sau pentru 6 luni.

Timpul pentru reparația anvelopelor pentru autoturisme: în dependență de complexitatea lucrărilor.

* Reparațiile complicate se efectuează la stațiile de deservire auto Master LUX CENTRU.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43