Reparația echipamentelor electrice

Reparația echipamentelor electrice

Defectarea chiar și a unui element minor in electrica auto poate împiedica utilizarea adecvată a autovehiculului. În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX efectuăm depistarea și înlăturarea defecțiunilor la circuite electrice ale automobilelor de toate mărcile. Reparația echipamentelor electrice auto poate include repararea sau înlocuirea senzorilor, servomotoarelor și a altor componente electrice ale automobilului.

Specialiștii din cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX au o experiență impunătoare în toate tipurile de lucrări legate de diagnosticul și reparația echipamentelor electrice.

Timpul pentru efectuarea reparației echipamentelor electrice auto - în funcție de complexitatea lucrărilor.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43