Schimbarea uleiului și a filtrelor

Schimbarea uleiului și a filtrelor

Schimbare ulei la timp - menținerea nivelului suficient și precizia în selectarea uleiurilor sunt de o importanță fundamentală pentru condiția și durata de exploatare a automobilului. Stațiile de deservire auto Master LUX prestează servicii de schimbare a uleiului în motoare, în transmisii (automate și manuale), în cutiile de viteze și în cutiile de distribuție pentru toate tipurile de autovehicule.

Alegerea calificată a uleiului și a filtrelor este asigurată prin instruirea continuă a colaboratorilor serviciilor auto în cadrul seminarelor organizate de producători, precum și la uzinele-producătoare.

Pentru schimbare uleiului specialiștii de la stațiile de deservire auto Master LUX utilizează uleiurile celor mai buni producători: Rheinol, Eurol, ТНК, etc. în cel mai larg sortiment – peste 100 tipuri de uleiuri.

La procurarea uleiului în rețeaua de centre de anvelope și stații de deservire Master LUX schimbarea uleiului se efectuează gratuit.

Specialiștii Master LUX oferă clienților o gamă largă de filtre de calitate Denkermann de interior, de combustibil și de aer.

Timpul pentru înlocuirea filtrelor și schimbare uleiului variază în funcție de gama de servicii alese, de la 30 minute până la două ore.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43