Sudarea cu Argon

Sudarea cu Argon

Master LUX vă oferă un nou serviciu – sudare calitativă cu argon.

Reţeaua de centre de anvelope Master Lux oferă sudarea în mediu de argon a articolelor de orice complexitate din aluminiu şi aliaje ale acestuia, inox, titan, fontă, alamă, cupru etc.

Sudarea în argon în prezent este utilizată la reparaţia diverselor ansambluri şi agregate ale autovehiculelor, cum ar fi, radiatorul, condensatorul, baia carterului, componentele cutiei de viteze, compartimentul motorului, diverse suporturi, tuburi cu aer condiţionat etc. O particularitate a sudării cu arc electric în mediu de argon este posibilitatea utilizării acestei tehnologii în toate domeniile adiacente.

Avantajele sudării cu arc electric în mediu de argon faţă de sudarea cu electrozi înveliţi constă în faptul că la sudarea cu arc în argon nu apar punţi (scântei) de metal lichid, nu se formează praf şi fum – este o sudare foarte curată.

* Sudarea cu argon se efectuează la stațiile de deservire auto Master LUX BOTANICA.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43