Verificarea și înlocuirea lichidului de răcire

Verificarea și înlocuirea lichidului de răcire

Experții Master LUX recomanda monitorizarea cu maximă atenție a nivelului și a calității antigelului care răcește blocul motorului, nu permite răspândirea ruginii și lubrifiază pereții învelișului motorului.

Verificarea și înlocuirea lichidului de răcire (antigel) se realizează fie după parcurgerea a 60 000 km, sau în timpul pregătirii automobilului pentru sezonul de iarnă, sau la fiecare doi ani. Experții Master LUX vor efectua alegerea corectă a lichidului de răcire pentru automobilul dumneavoastră.

Înlocuirea antigelului se efectuează doar la răcirea completă a motorului și durează 20 - 30 minute.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43