Anvelope pentru SUV-uri / 4x4

Producători Anvelope SUV / 4x4

Anvelope SUV / 4x4 / Top vinzări


Anvelope pentru vehicule de teren accidentat

Crossover-ele, SUV-urile, camioanele pot parcurge cu ușurință distanțele pe grund, nisip, pietriș și alte suprafețe accidentate. Controlabilitatea autovehiculelor, proiectate să funcționeze în condiții off-road, este influențată de roți. Dacă doriți să controlați situația pe șosea, începeți cu alegerea anvelopelor pentru SUV-uri. Anvelopele de calitate vor oferi mașinii o practicabilitate și o siguranță ridicată.

Anvelopele pentru vehiculele de teren sunt utilizate pentru practicarea turismului auto, pentru excursii în munți, călătorii pe drumuri urbane cu o acoperire deteriorată. La drept vorbind, în ciuda denumirii, unele modele de anvelope sunt proiectate pentru a economisi combustibilul în timpul unei lungi călătorii pe autostradă. Oricare ar fi sarcina, pe site-ul nostru este ușor să cumpărați anvelope pentru un SUV de dimensiuni, marcă și preț adecvat. Catalogul conţine atât anvelopele bugetare fabricate în CSI, cât și de modelele profesionale ale firmelor străine.

Cauciucuri pentru vehiculele de teren: 3 modele de top

  1. Michelin Pilot Alpin 4. Versiune de iarnă ideală pentru mașinile sportive de mare viteză. Datorită desenului agresiv al benzii de rulare, este asigurată aderența excelentă cu suprafața drumului. Manifestă un comportament perfect pe autostrada acoperită de zăpadă. Când conduceți pe o suprafață uscată, veţi avea senzaţia de confort absolut. Produc un pic zgomot, dar pe parcurs, sunetul scade în intensitate.
  2. Cooper Discoverer AT3. Anvelope pentru vehicule de teren, designul cărora este proiectat pentru aplicații universale și control maxim. Desenul pentagonal face faţă perfect în situaţii de ploaie și zăpadă. O combinație specială de tehnologii, materiale oferă performanțe, stabilizare și durabilitate pe tot parcursul sezonului.
  3. Goodyear Wrangler MT / R. Cauciucuri avansate pentru un SUV, ranforsate cu fibre de aramid Dupont Kevlar. Modelul rezistă în mod eficient perforaţiilor laterale, mărind puterea anvelopei cu 35%. Cu astfel de anvelope este imposibil să rămâneți blocat în noroi vâscos, nisip, pe trasee muntoase. Controlul total este exact ceea ce obțin proprietarii gamei de anvelope Wrangler.

Achiziții avantajoase cu Master Lux

Gama de anvelope de teren este imensă. Producătorii produc atât pneuri simple la un preț accesibil pentru condusul pe teren, cât și opțiuni profesionale scumpe pentru curse sau călătorii pe landșafturi extreme. În catalogul magazinului online Master Lux există diferite tipuri de cauciuc pentru iarnă, vară sau pe tot parcursul anului - alegeți cele potrivite pentru scopuri specifice și faceţi comanda cu livrare în toată Moldova.

La cererea clienților, specialiștii din rețeaua centrelor de anvelope vă vor ajuta la instalarea anvelopelor achiziționate pentru SUV-uri în Chișinău și în alte orașe mari din țară. Sunați, veniți – vom rezolva problemele de orice complexitate.

Ce anvelope SUV există?

Diferențele tipice constau în formula de utilizare a anvelopei - variind de la o anvelopă rutieră de mare viteză la anvelope cu o bandă de rulare puternică pentru accelerația off-road. Fiecare dintre modelele pentru SUV-uri este situat pe o scară convențională între acești poli. De exemplu, Michelin Sport CUP 2 SUV va fi pe un pol și BFGoodrich Mud Terrain A / T 3 pe celălalt. Între ele se află un număr mare de anvelope cu un tip de funcționare mixt: 20:80, 50:50 și așa mai departe. Prin urmare, atunci când alegeți o anvelopă pentru un SUV, ar trebui să  contați pe  modul și locul în care conduceți jeep-ul. 

Care este diferența dintre benzile de rulare ale anvelopelor SUV și benzile de rulare ale autoturismelor?

Într-un număr mare de modele, care sunt fabricate atât pentru autoturisme, cât și pentru jeepuri, banda de rulare poate fi foarte similară (dar nu identică). Și apoi există benzile de rulare care sunt proiectate numai pentru anvelopele SUV. În primul rând, acestea sunt anvelope „de noroi” pentru off-road, care au praguri remarcabile, canale adânci și blocuri puternice. Astfel de protecții pentru mașini pur și simplu nu pot fi utile: într-un câmp arat, într-o mlaștină și într-un pârâu stâncos, mașinile, în principiu, nu au nimic de făcut.

Anvelopele de mare viteză există și pentru jeep-uri?

Evoluția SUV-urilor a dus deja la existența mașinilor SUV foarte rapide, abordând în caracteristicile lor dinamice autoturismele puternice. Bineînțeles, producătorii de anvelope urmează această tendință și aduc pe piață anvelope de mare viteză adaptate pentru SUV-uri. Mai ales că în clasa autoturismelor, radiusul la fel crește. Aceasta este o tendință vizibilă în ultimii ani.

Este permisă „încălțarea” unui crossover într-o anvelopă pentru autoturism dacă dimensiunea este aceeași?

Mărimea este o caracteristică importantă, dar nu singura pentru alegerea anvelopelor. Anvelopele SUV au un indice de încărcare diferit - mai mare. Acestea sunt adaptate la greutatea și dimensiunile SUV-urilor. Cadrul și centura lor sunt întărite, de obicei sunt mai late. Deoarece  este o întrebare de siguranță, experții sunt categorici în declarația sa: nu puteți instala anvelope pentru autoturisme în loc de anvelope SUV!

Pot comanda de la dumneavoastră o anvelopă exotică rară, de exemplu, pentru off-road adânc, dacă nu o găsesc nicăieri?

Desigur, toate tipurile și dimensiunile de anvelope nu pot fi disponibile de la dealeri. Mai ales când este vorba de modele rare care sunt întrebate odată  la doi ani. Dar suntem interesați ca fiecare client să plece mulțumit, așa că vom fi bucuroși să ajutăm și să încercăm să găsim, să comandăm și să aducem această raretate special pentru dvs.!

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46