Anvelope pentru SUV-uri / 4x4

Producători Anvelope SUV / 4x4

Anvelope SUV / 4x4 / Top vinzări


Anvelope pentru vehicule de teren accidentat

Crossover-ele, SUV-urile, camioanele pot parcurge cu ușurință distanțele pe grund, nisip, pietriș și alte suprafețe accidentate. Controlabilitatea autovehiculelor, proiectate să funcționeze în condiții off-road, este influențată de roți. Dacă doriți să controlați situația pe șosea, începeți cu alegerea anvelopelor pentru SUV-uri. Anvelopele de calitate vor oferi mașinii o practicabilitate și o siguranță ridicată.

Anvelopele pentru vehiculele de teren sunt utilizate pentru practicarea turismului auto, pentru excursii în munți, călătorii pe drumuri urbane cu o acoperire deteriorată. La drept vorbind, în ciuda denumirii, unele modele de anvelope sunt proiectate pentru a economisi combustibilul în timpul unei lungi călătorii pe autostradă. Oricare ar fi sarcina, pe site-ul nostru este ușor să cumpărați anvelope pentru un SUV de dimensiuni, marcă și preț adecvat. Catalogul conţine atât anvelopele bugetare fabricate în CSI, cât și de modelele profesionale ale firmelor străine.

Cauciucuri pentru vehiculele de teren: 3 modele de top

  1. Michelin Pilot Alpin 4. Versiune de iarnă ideală pentru mașinile sportive de mare viteză. Datorită desenului agresiv al benzii de rulare, este asigurată aderența excelentă cu suprafața drumului. Manifestă un comportament perfect pe autostrada acoperită de zăpadă. Când conduceți pe o suprafață uscată, veţi avea senzaţia de confort absolut. Produc un pic zgomot, dar pe parcurs, sunetul scade în intensitate.
  2. Cooper Discoverer AT3. Anvelope pentru vehicule de teren, designul cărora este proiectat pentru aplicații universale și control maxim. Desenul pentagonal face faţă perfect în situaţii de ploaie și zăpadă. O combinație specială de tehnologii, materiale oferă performanțe, stabilizare și durabilitate pe tot parcursul sezonului.
  3. Goodyear Wrangler MT / R. Cauciucuri avansate pentru un SUV, ranforsate cu fibre de aramid Dupont Kevlar. Modelul rezistă în mod eficient perforaţiilor laterale, mărind puterea anvelopei cu 35%. Cu astfel de anvelope este imposibil să rămâneți blocat în noroi vâscos, nisip, pe trasee muntoase. Controlul total este exact ceea ce obțin proprietarii gamei de anvelope Wrangler.

Achiziții avantajoase cu Master Lux

Gama de anvelope de teren este imensă. Producătorii produc atât pneuri simple la un preț accesibil pentru condusul pe teren, cât și opțiuni profesionale scumpe pentru curse sau călătorii pe landșafturi extreme. În catalogul magazinului online Master Lux există diferite tipuri de cauciuc pentru iarnă, vară sau pe tot parcursul anului - alegeți cele potrivite pentru scopuri specifice și faceţi comanda cu livrare în toată Moldova.

La cererea clienților, specialiștii din rețeaua centrelor de anvelope vă vor ajuta la instalarea anvelopelor achiziționate pentru SUV-uri în Chișinău și în alte orașe mari din țară. Sunați, veniți – vom rezolva problemele de orice complexitate.

  Sus  
FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749