Anvelope pentru SUV Belshina

Belshina

Anvelopele "Belshina"- sunt ajutor real pentru SUV-ul dvs.

Linia producătorului din Belarus „Belshina» include un segment special de produse pentru vehiculele off-road. Proprietarii de autoturisme SUV au acceptat cu plăcere anvelopele acestei mărci comerciale pentru o serie întreagă de avantaje utile. Pasionații de mașini remarcă, în special, rezistența ridicată la uzură a acestor anvelope, precum și raportul excelent dintre preț și calitate. Există, de asemenea, un interes susţinut pentru produsele Belshina din partea producătorilor de automobile, care includ produsele Belshina în dotările de bază ale SUV-urilor și crossoverelor produse de aceştia.

Parametri optimi pentru condiții dificile

Gamă de produse "Belshina» include o mulţime de tipodimensiuni de anvelope, proiectate pentru diferite modele de SUV-uri. Aceste anvelope sunt complet adaptate la tracțiunea integrală a vehiculelor grele şi oferă, în același timp, o bună protecție la deformare. Cauciucul Belshina se caracterizează prin plasticitate optimă, păstrată perfect în timpul fluctuațiilor de temperatură.

Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale produselor Belshina este asimetria modelului benzii de rulare, care contribuie la îndepărtarea rapidă a apei de pe suprafața roții. Numărul mare de caneluri de scurgere cu volum crescut reduce probabilitatea de acvaplanare și crește stabilitatea deplasării pe un teren accidentat. Construcția specială a cablului de oțel reduce rezistența la rulare, îmbunătățind manevrarea în situații de conducere dificile. Crește capacitatea vehiculului off-road de a străbate drumurile acoperite cu strat înalt de zăpadă, suprafeţele înnoroiate, sporeşte siguranța conducerii pe segmentele de drum acoperite cu gheaţă.

Fiabilitate confirmată de brandul național

Cerințele sporite faţă de calitatea produselor se bazează pe statutul înalt al întreprinderii, care este un brand național al Republicii Belarus. Anvelopele auto "Belshina» sunt furnizate în peste 70 de țări ale lumii, inclusiv Republica Moldova. În țara noastră, dealerul oficial al acestei întreprinderi este compania Master LUX.

Pe acest website puteți cumpăra anvelope originale Belshina aduse direct de la producător. Înainte de a face comanda, vă recomandăm să utilizați o aplicaţie funcțională de comparare a diferitor modele de anvelope pentru a determina parametrii optimi ai pneurilor pentru SUV-ul dvs. Produsele "Belshina» pot achiziţionate atât online, cât și în oricare din filialele companiei noastre.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749