Anvelope pentru SUV Kelly

Kelly

Alegeți anvelopele Kelly SUV, astfel încât să nu atrageţi atenţie la calitatea drumului!

Aceste anvelope vă vor ajuta să nu vă faceți griji cu privire la calitatea suprafeței drumului şi, în acelaşi timp, vă vor asigura priorităţi maxime la drum! Reţeaua centrelor de anvelope Master LUX oferă anvelope marca Kelly pentru SUV-uri, crossover-uri, SUV-uri „cu parchet”și alte vehicule. Produsele de calitate americană autentică de la o companie cu experiență de secole, parte a familiei Goodyear, le puteți cumpăra în centrele de anvelope Master LUX, precum și comanda online cu livrare oriunde în Moldova.

Veţi cuceri orice drum!

Anvelopele off-road Kelly vă vor ajuta să depășiți tot felul de obstacole pe drum! Aceste anvelope încorporează o serie de soluții tehnice atent gândite pentru o călătorie confortabilă și sigură în diferite condiții. Principalele avantaje sunt:

  • banda de rulare cu caneluri adânci și largi pentru o tracțiune excelentă atunci când călătoriți pe teren accidentat;
  • utilizarea muchiilor transversale speciale pentru a preveni îndoirea blocurilor benzii de rulare;
  • distribuția competentă a sarcinii pe întreaga suprafață de contact a anvelopei cu șoseaua, îmbunătățind astfel caracterul lin al conducerii;
  • protecție bine chibzuită a benzii de rulare împotriva perforaţiilor și diferitelor tipuri de deformare;
  • prezența polimerilor speciali în compusul din cauciuc, care reduc nivelul disipării energiei și îmbunătățesc rezistența la rulare;
  • un sistem competent de drenare a fluidelor, care reduce riscul de acvaplanare;
  • reducerea zgomotului și performanțe de frânare îmbunătățite.

Aceste avantaje se aplică pe deplin anvelopelor de automobile pentru crossover-uri și SUV-uri „de parchet” , care sunt, de asemenea, clasificate ca SUV-uri. Pentru aceste mașini sunt produse anvelope cu performanțe de viteză îmbunătățite, concepute pentru traseuri cu suprafețe asfaltate bine. Producția acestor anvelope este una dintre prioritățile companiei americane, care se bucură de încrederea binemeritată a conducătorilor auto din întreaga lume!

Vom selecta cele mai bune anvelope pentru dvs.!

Multe SUV-uri sunt echipate cu anvelope Kelly și nu este exclus faptul ca anume aceste anvelope să fie cele mai bune pentru vehiculul dvs. Contactând Master LUX, puteți beneficia de sfaturile profesioniştilor la selectarea anvelopelor auto. În cazul achiziționării unui set de patru anvelope, vă vom oferi gratuit servicii de montare și echilibrare a roţilor!

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749