Anvelope SUV/4x4 Kleber

Kleber

Anvelope off-road Kleber – călătoriți fără limite!

Vrei să știţi de ce este capabil SUV-ul dvs.? Echipaţi-l cu anvelopele marca Kleber! Anvelopele Kleber vă vor permite să experimentați avantajele tehnice maxime pentru care este proiectată mașina dvs.! Pe site-ul companiei Master LUX, puteți comanda online anvelope marca Kleber, care vă vor fi livrate rapid în Chișinău sau în orice zonă a Moldovei!

Luați în considerare sezonalitatea anvelopelor dvs. și bucurați-vă de conducerea SUV-ului!

Cu cât anvelopele sunt selectate mai corect, cu atât conducerea este mai sigură! În anvelopele Kleber pentru SUV sunt aplicate o serie de soluții inovatoare care îmbunătățesc considerabil manevrabilitatea vehiculului. Fiecare anvelopă este proiectată ținând seama de caracteristicile tehnice ale anumitor mărci de mașini, care pot contribui la creșterea semnificativă a rezistenței la uzură a anvelopelor și poate crește durata de viață a mașinii în ansamblu.

O serie de parametri tehnici au fost întăriți în conformitate cu sezonalitatea anvelopelor de automobile. La modelele de vară, accentul principal se pune pe drenajul rapid și protecția maximă împotriva acvaplanării, care se realizează datorită unui design inteligent al benzii de rulare. Anvelopele de iarnă au o aderență bună pe suprafețele alunecoase, ceea ce se datorează în mare măsură compusului optimizat din cauciuc. În ceea ce privește anvelopele Kleber pentru toate anotimpurile, acestea țin cont pe cât posibil de particularitățile călătoriilor pe teren accidentat în diferite condiții meteorologice.

Calitate înaltă constantă - de la liderul în vânzări

Din 1980, Kleber face parte din familia prietenoasă Michelin, unul dintre cei mai străluciți lideri din industria anvelopelor. Actualmente, brandul Kleber a ajuns pe locul șase în ceea ce privește vânzările în Europa, vânzându-și produsele în 22 de țări. Proprietarii de SUV-uri îndeosebi remarcă impresionați performanța excelentă a acestor anvelope, durabilitatea și ușurința de manevrare într-o gamă largă de condiții.

Prețul pentru produsele Kleber este destul de acceptabil, având în vedere calitatea constant ridicată a acestor anvelope și confortul pe care proprietarul unui SUV îl obține cu achiziționarea și instalarea acestor anvelope. Puteți cumpăra anvelope marca Kleber pentru un SUV la oricare dintre reprezentanţele Master LUX sau în magazinul nostru online. Când cumpărați un set de anvelope, oferim servicii gratuite de montare a anvelopelor și echilibrare a roţilor.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749