Anvelope pentru SUV Viatti

Viatti

Anvelope off-road Viatti – adaptate la starea reală a drumurilor noastre!

Anvelopele SUV Viatti sunt considerate, pe bună dreptate, una dintre cele mai bune opțiuni pentru a conduce pe drumurile noastre. Sunt produse în Rusia, pe echipamente germane moderne complet automatizate, în cooperare cu profesioniştii de top în producţia de anvelope din Italia și din alte țări. Caracteristicile de design ale acestor anvelope, compoziția cauciucului și alți parametri tehnici sunt pe deplin adaptate la specificul drumurilor tipice pentru Republica Moldova. Și, deşi aceste anvelope sunt considerate din clasa premium, le puteți cumpăra mai ieftin la MASTER-LUX!

Elaborări unice implementate sub cel mai strict control

Comparativ cu brandurile vestice cunoscute, anvelopele pentru vehicule de tot-teren Viatti prezintă rezultate demne de apreciat în ceea ce privește manevrabilitatea, durabilitatea și protecţia mediului. Aceste anvelope au fost elaborate din start pentru condițiile climaterice predominante în Europa de Est. În același timp, accentul principal se pune pe confortul conducerii, stabilitatea bună pe drumuri cu suprafețe diferite, precum și capacitatea de a rezista la sarcini semnificative.

Specialiștii de la Viatti au implementat o serie de elaborări inovatoare, care îmbunătățesc semnificativ manevrabilitatea unui SUV. Printre acestea se numără:

  • tehnologia specială de amestecare a cauciucului ViaMIX, datorită căreia banda de rulare devine mai moale la temperaturi scăzute și mai dură la temperaturi ridicate;
  • distribuirea alternativă a rigidității peretelui lateral al anvelopei, care contribuie la menținerea vitezei ridicate la virare, la îmbunătățirea procesului de frânare, precum și la depăşirea mai lină a obstacolelor rutiere;
  • structura optimă a canelurilor longitudinale, care, împreună cu marginile ascuțite ale blocurilor, dezagregă efectiv stratul de apă și noroi, oferind astfel o aderență excelentă la drumul cu noroi în perioada intersezon;
  • prezența pe pereții canelurilor longitudinale a proeminențelor speciale înclinate, care reduc rezonanța cavității anvelopelor și favorizează confortul acustic;
  • un cadru suplimentar ranforsat, care are o importanță deosebită în condițiile unde pot circula doar adevăratele vehiculele de teren!

Vom menţiona în mod special cel mai complex sistem de control al anvelopelor înainte de intrarea în depozit, combinând o serie întreagă de teste pentru corespunderea parametrilor tehnici.

Sfaturi profesionale - de la un dealer autorizat

Pe site-ul companiei MASTER-LUX, care este dealerul oficial al brandului Viatti, puteți comanda anvelopele optime pentru SUV-ul dvs. Vă vom livra achiziția la orice adresă din Chișinău sau din republică. De asemenea, puteți contacta orice magazin al reţelei MASTER-LUX, unde vi se vor oferi sfaturi profesionale privind selecția anvelopelor. Când achiziționați un set de patru anvelope pentru SUV-uri Viatti, vă oferim gratuit servicii de montare și echilibrare a roţilor.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46