Anvelope Autoutilitare: Forward Safari 510

Producător: Altaishina
Denumirea modelului: Forward Safari 510
Tip transport: Anvelope microbus
Sezon: Universal
Forward Safari 510 Altayshina - anvelope de toate anotimpurile, pentru circularea autovehiculelor de teren pe diferite tipuri de acoperiri. Banda rulantă agresivă a acestui model este alcătuit din elemente care sunt îndreptate din părţile laterale una înspre alta și sunt stilizate cu „labe de pasăre” cu trei gheare. Un astfel de model oferă o excelentă controlabilitate și stabilitate pe diferite tipuri de acoperiri. Un număr mare de caneluri transversale largi cu unghiuri diferite de înclinare a făcut posibilă îmbunătățirea tracțiunii pe drumuri desfundate (pe suprafețe stâncoase, pietriș umed etc.) și reducerea zgomotului în timpul conducerii. Anvelopa are capacități de auto-curățare, ceea ce îmbunătățește permeabilitatea acesteia în condiții dificile. Creșterea adâncimii benzii de rulare și canelurile de drenaj proiectate special asigură îndepărtarea rapidă a apei din plasturele de contact, reducând astfel efectul de acvaplanare la minim. Noul compus din cauciuc asigură durabilitate și fiabilitate. Un cablu puternic permite anvelopei să reziste cu ușurință la creșterea sarcinii. Datorită combinației modelului super-agresiv al benzii de rulare, calității și prețului, acest model este popular în segmentul de prețuri.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 46 Petricani / (022) 81 92 47 Botanica comandă online

Rating
2 Recenzii


Master LUX 22.06.2020

Buna seara, Dl Constantin! Ne bucuram sa auzim Aneni Noi. Da, Dvs aveti posibilitate sa procurati anvelope la magazinul Master LUX in credit. Va raspund si aici, pe pagina noastra, pot si sa va trimit un mesaj pe emailul Dvs. Va reamintesc, ca pentru 4 anvelope Dvs puteti beneficia de montare si balansare gratis. Ce priveste conditii de creditare, puteti face acest lucru cu ajutorul partenerului nostru compania Microinvest. Pentru detalii sunati va rog 022 801 701. Sanatate!

costea 21.06.2020

buna seara! va deranjeaza de la anenii noi. ceva informatie legata cu credit ce puteti spune? ma intereseaza daca este posibil de luat aceste safari in credit. toate patru. pe ce timp dati in credit si care este procentu. raspundeti va rog la emailul meu interpiar@mail.ru. va multumesc.

Mărime
Index
Stoc
Preț
Altaishina Forward Safari 510 R15c
FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749