Anvelope pentru autoutilitare Debica

Debica

Anvelope pentru camioane de capacitate mică Debica - special pentru vehicule de mic tonaj

Conduceți un vehicul de mic tonaj? Apoi, aveți nevoie de anvelope speciale pentru camioane de capacitate mică Debica! Asigurați confortul pasagerilor și siguranța mărfurilor transportate datorită anvelopelor de înaltă calitate de la o filială a companiei Goodyear! Pe site-ul Master LUX puteți alege și comanda anvelope auto poloneze, populare în Moldova, furnizate direct de la producător! Livrarea rapidă a anvelopelor se efectuează la orice adresă din Chișinău și pe întreg teritoriul republicii!

Preț accesibil, cu o calitate constant ridicată

Achiziționând anvelope pentru camioane de capacitate mică Debica, veţi beneficia de elaborările unuia dintre cei mai mari producători de anvelope din Europa de Vest! Pe parcursul a mai mult de 80 de ani, produsele acestei companii protejează cu succes roțile diferitor tipuri de mașini! Când trebuie să transportați loturi mici de marfă la magazin sau să livrați mărfuri către clienți, anvelopele pentru camioane de capacitate mică Debica vă fac să vă simțiți cel mai încrezător pe drum! Este profitabil să achiziționați aceste anvelope pentru vehicule de pasageri cu o capacitate de până la 15 locuri, deoarece pe lângă indicatori tehnici excelenți mai au şi un preț foarte rezonabil!

Șoferii cu experiență vor găsi multe avantaje în anvelopele Debica, inclusiv:

  • consum redus de combustibil al vehiculului, rezultat din caracteristicile de proiectare a cadrului interior și ușurința sporită de rulare;
  • un design special al benzii de rulare, care crește capacitatea de încărcare a vehiculelor de mic tonaj;
  • forma curbată a canelurilor de drenaj, care crește viteza de circulație a apei și reduce probabilitatea acvaplanării;
  • o compoziție chimică specială a cauciucului, care menține caracteristici excelente de tracțiune și frânare atât pe drumurile umede cât și pe cele uscate;
  • uniformitatea uzurii anvelopei, obținută prin distribuirea uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de contact a anvelopei cu solul.

În plus, vom menţiona că unele îmbunătățiri ale designului acestor anvelope au fost propuse de inginerii Goodyear.

Doar anvelope reale pentru vehiculul dvs. de mic tonaj

La compania Master LUX, cumpărați doar anvelope autentice marca Debica, care respectă pe deplin parametrii indicaţi în specificație. Dacă vă este greu să decideţi ce model ar trebui să cumpărați, atunci vă îndemnăm să mergeţi la oricare dintre reprezentanţele Master LUX pentru a profita de ajutorul profesional al consultanților noștri experimentați.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749