Anvelope pentru autoutilitare Dunlop

Dunlop

Anvelope Dunlop pentru camioane de capacitate mică de la producătorul britanic

Având în vedere caracterul economic al camioanelor de capacitate mică, mulți antreprenori sunt interesați să dispună de un parc de astfel de vehicule. Iar pentru antreprenorii individuali din domeniul logisticii, camioanele de mic tonaj rămân cel mai accesibil și mai profitabil vehicul pentru transportul de mărfuri și pasageri pe distanțe mici și medii. Eficiența exploatării acestor vehicule depinde, în mare măsură, de selectarea corectă a caracteristicilor cauciucului, de schimbarea în timp util a anvelopelor de sezon.

Dunlop este un brand popular care își promovează activ produsele pe piață, inclusiv anvelopele pentru vehicule de capacitate mică.

Caracteristicile anvelopelor pentru camioane de capacitate mică

Pentru anvelopele montate pe vehicule de capacitate mică este prevăzut un set standard de cerințe:

  • fiabilitatea cadrului și cea mai eficientă scurgere a apei de pe banda de rulare;
  • stabilitate la fluctuaţiile de temperatură în timpul călătoriei;
  • aderență bună la suprafața drumului, inclusiv în condiții meteorologice dificile;
  • rulare lină și capacitatea de a efectua manevre multidirecționale de intensitate diferită.
  • frânare clară, scurtă;
  • economie de combustibil prin performanțe îmbunătățite la viteză.

În ciuda cerințelor obișnuite, este eronat să presupunem că astfel de vehicule pot fi echipate cu anvelope, potrivite ca diametru, pentru autoturisme. La urma urmei, exploatarea anvelopelor pe vehiculele de mic tonaj impune cauciucului o rezistență mai mare şi o capacitate mai bună de a face faţă sarcinilor, oferind siguranță transportului de călători și mărfuri. Fiecare proprietar de mașină trebuie să dea dovadă de responsabilitate la selectare și să înțeleagă că micile economii obţinute la procurarea cauciucului pot duce la costuri mari pentru eliminarea consecințelor defecțiunii anvelopelor în timpul deplasării.

Alegerea anvelopelor pentru vehicule de capacitate mică

Anvelopele ieftine pentru proprietarii vehiculelor de capacitate mică sunt prezentate în catalogul magazinului online Master Lux cu o gamă largă de anvelope Dunlop, a căror calitate a fost testată la standurile de încercare ale producătorului. Pentru a le crea, au fost utilizate materiale durabile, cele mai noi elaborări în domeniul polimerilor și cele mai bune tehnologii de fabricare a anvelopelor. Dacă este necesar, personalul nostru vă va ajuta să efectuaţi corect alegerea. Oferim livrare rapidă a anvelopelor Dunlop la adresa clientului din Chișinău și din regiunile Republicii Moldova.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749