Anvelope SUV/4x4 Kleber

Kleber

Cauciucuri de brand pentru vehicule comerciale de capacitate mică

Vehiculul comercial de capacitate mică al dvs. poate avea mai bune performanţe dacă este echipat cu anvelopele pentru camioane de mic tonaj Kleber! Cumpărați un set de anvelope auto de la renumitul producător francez și transportați-vă pasagerii și mărfurile în siguranță și confortabil! Anvelopele excelente pentru camioane de capacitate mică de la Kleber, o filială a renumitului grup Michelin, vă sunt disponibile în magazinul online Master LUX!

Performanță îmbunătățită pentru vehiculele comerciale

Cooperarea strânsă a celor două mărci celebre a avut un efect pozitiv asupra calității produselor. Astăzi, sub marca Kleber sunt produse o gamă largă de anvelope pentru diferite vehicule, inclusiv vehicule de mic tonaj. Aceste anvelope, în mod avantajos, se disting prin stabilitate direcțională îmbunătățită, aderență fiabilă pe suprafața drumului și o bună protecție împotriva acvaplanării.

Compania lansează periodic noi modele de anvelope pe piață, care au fost testate în diferite condiții. Se acordă multă atenție proiectării benzii de rulare, creșterii rigidității în zona de contact și protecției împotriva alunecării. La noile modele, adâncimea benzii de rulare și lățimea canelurilor de drenaj sunt mărite, ceea ce ajută la accelerarea procesului de drenare a apei din punctul de contact cu asfaltul umed. Structura internă a anvelopelor este îmbunătățită, este optimizat compusul din cauciuc, sunt mai ridicaţi indicatorii dinamicii accelerației, este sporită eficiența frânării.

Selecție profesională de anvelope pentru camioane de capacitate mică

Anvelopele franceze Kleber au câștigat multe aprecieri înalte de la proprietarii de vehicule comerciale. Șoferii remarcă, în special, fiabilitatea ridicată a acestor anvelope, rezistența bună la sarcini și confortul la volan. Un avantaj important al produselor Kleber este costul acestora, care se deosebeşte în mod favorabil de prețurile pentru produsele altor lideri eminenți ai pieței anvelopelor.

Puteți cumpăra anvelope Kleber pentru vehicule de capacitate mică pe acest site. Realizăm livrarea rapidă și comodă a anvelopelor pe care le-ați achiziționat la orice adresă din Chișinău sau din republică. De asemenea, puteți contacta oricare dintre reprezentanțele noastre din Moldova, unde vi se vor oferi sfaturi calificate cu privire la selectarea anvelopelor pentru mașina dvs. Când achiziționați un set de anvelope pentru camioane de capacitate mică Kleber, montarea și echilibrarea roţilor este efectuată gratuit!

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749