Anvelope pentru autoutilitare Viatti

Viatti

Anvelope pentru camioane de capacitate mică Viatti - o soluţie excelentă pentru drumurile noastre!

Doriți să îmbunătățiți eficiența vehiculului dvs. de mic tonaj? Instalați anvelope pentru camioane de capacitate mică Viatti! Acestea vor contribui la îmbunătățirea vizibilă a manevrabilităţii și stabilitatea mașinii pe autostrăzile locale urbane și interregionale, sporind în același timp confortul și siguranța mișcării! Puteți cumpăra anvelope auto fiabile din Rusia, proiectate ținând cont de starea reală a drumurilor noastre, în rețeaua magazinelor companiei MASTER-LUX!

Un șofer experimentat va aprecia la justa valoare aceste priorităţi!

Vehiculele pentru transportul grupurilor mici de pasageri sau al loturilor mici de încărcături sunt utilizate, în principal, pe drumuri asfaltate sau neasfaltate. Acest lucru explică predominanța desenului „rutier” pe banda de rulare a acestor anvelope. Cea mai bună performanță la conducere poate fi obținută atunci când se utilizează anvelope sezoniere. Cu toate acestea, anvelopele pentru camioane de capacitate mică pentru toate anotimpurile sunt destul de potrivite pentru condițiile climaterice predominante în Republica Moldova.

Produsele Viatti au o gamă întreagă de caracteristici, care îmbunătățesc semnificativ manevrabilitatea vehiculelor de capacitate mică. Printre ele se numără:

  • densitatea optimă a benzii de rulare, în dependenţă de temperaturile externe, realizată prin utilizarea unei tehnologii speciale de amestecare a cauciucului;
  • blocuri rigide și puternice de umăr, echipate cu o rețea dezvoltată de caneluri de drenaj;
  • cadru armat, care ajută la păstrarea structurii chiar și sub sarcină semnificativă;
  • trecerea lină peste neuniformităţi și obstacole rutiere datorită tehnologiei brevetate de distribuție alternativă a rigidității peretelui lateral;
  • protecție îmbunătățită împotriva deformării, facilitată de firele de poliester ușoare și flexibile, care au ajuns să înlocuiască firul de oțel al cordului;
  • design asimetric al benzii de rulare, care îmbunătățeşte rezistența la uzură și reduce zgomotul.

Control strict al calității la un preț accesibil

Anvelopele pentru camioane de capacitate mică Viatti, la fel ca toate produsele companiei, sunt fabricate pe echipamente germane moderne complet automatizate. Toate anvelopele sunt supuse unui control strict al calității în mai multe etape. Produsele companiei au fost prevăzute de la bun început pentru drumurile din țările Europei de Est, ceea ce explică în mare măsură excelenta adaptabilitate a acestor anvelope la şoselele noastre.

Un argument important în favoarea anvelopelor rusești este prețul, care se deosebeşte favorabil de cel al produselor concurenților. Magazinul online MASTER-LUX oferă gama de anvelope pentru camioane de capacitate mică Viatti concepute pentru diferite tipuri de vehicule de mic tonaj. Puteți cumpăra toate aceste anvelope de pe acest site online sau de la oricare dintre reprezentanțele companiei noastre.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749