Diagnosticarea computerizată a automobilului

Diagnosticarea computerizată a automobilului

Diagnosticarea computerizată a mașinii oferă informații generale despre funcționarea acesteia, informează despre posibilele defecțiuni ale componentelor și ansamblurilor și monitorizează intervalele de service care vă amintesc de momentul verificării automobilului.

Cel mai des, proprietarii de mașini apelează la acest serviciu în următoarele cazuri:

  • mașina a dat o eroare în funcționarea uneia sau alteia unități (motor, electronică etc.). Diagnosticarea computerului va oferi un răspuns detaliat la întrebarea ce anume a eșuat și ce lucrări și piese de schimb sunt necesare pentru a corecta eroarea;
  • la cumpărarea unei mașini. Diagnosticarea computerizată va oferi cumpărătorului o imagine detaliată și obiectivă a stării tuturor sistemelor vehiculului și, de asemenea, vă va permite să aflați kilometrajul real al mașinii;
  • la efectuarea intreținerii generale;
  • în timpul reconfigurărilor de tuning ale sistemelor (cip-tuning).

În serviciile auto Master LUX se efectuează verificări prompte și diagnosticare profesională a sistemelor informatice ale tuturor tipurilor de mașini și cu orice tip de motor. Specialiștii Master LUX, care au o vastă experiență în acest domeniu, testează diverse sisteme electronice și mecaninisme ale mașinii care afectează funcționarea sistemelor de bord, identifică defecțiunile asociate cu funcționarea sistemelor electronice ale mașinii și resetează erorile. Este diagnosticată starea motorului, grupul de piston, sistemul de distribuție a gazelor, injecția, sistemul de evacuare a gazelor de eșapament, se verifică starea catalizatorului, a sistemului de răcire și a altor componente și subsisteme.

În timpul diagnosticării computerizate a unei mașini, specialiștii Master LUX folosesc echipamente moderne de diagnosticare TEXA IDC 4, Magneti Marelli (Italia). Acestea sunt scanere profesionale moderne și alte echipamente de diagnosticare care actualizează constant software-ul și sunt capabile să efectueze diagnostice computerizate precise ale oricăror modificări noi ale anumitor mărci de mașini.

Diagnosticarea computerizată se realizează direct în serviciile auto (fără posibilitatea de plecare). Timp pentru diagnosticarea computerizată a mașinii: 20 - 30 de minute.

Stație de service Master LUX Petricani: (022) 819-256

Stație de service Master LUX Botanica: (022) 819-257

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46