Alliance Tire Company, cu sediul în Mumbai, India, este o renumită companie internațională de anvelope specializată în producția de anvelope pentru mașini agricole și diferite tipuri de echipamente grele. Din 2016, compania face parte din grupul Yokohama cu sediul în Japonia.

Prin stabilirea de centre de cercetare în diferite regiuni ale lumii, compania dezvoltă anvelope care sunt potrivite pentru condițiile climatice și de mediu specifice ale diferitelor piețe. Această abordare asigură că anvelopele Alliance sunt adaptate cerințelor unice ale diferitelor regiuni geografice.

Portofoliul de anvelope al Alliance continuă să se extindă pentru a include o gamă largă de anvelope agricole radiale și bias-ply, anvelope industriale, o linie completă de anvelope pentru flotație la presiune joasă, anvelope forestiere, anvelope pentru camioane și anvelope pentru construcții.

Anvelopele produse de Alliance Tire Company sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, așa cum demonstrează certificarea ISO 9001-2000.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46