Anvelope agroindustriale Lassa

Lassa

Actualmente, produsele companiei turce Brisa sunt larg cunoscute în lume, în special în Europa. Începând cu anul 1974, aici s-au fabricat anvelope fiabile, iar din 1988, datorită fuziunii cu Bridgestone și utilizării inovațiilor sale tehnologice, anvelopele agricole Lassa au câștigat popularitate în rândul producătorilor moldoveni - acestea sunt utilizate pe scară largă în multe sectoare agricole.

Investițiile mari în producție i-au permis concernului să creeze un complex puternic de cercetare, unde sistematic sunt desfășurate activități pentru a dezvolta și a implementa inovații tehnologice. În plus, funcţionează un centru de design, care contribuie la îmbunătățirea caracteristicilor de suprafață ale produselor. Produsele corespund cerințelor ridicate stabilite de Organizația Internațională pentru Standardizare. Întreprinderea din orașul Izmit este una dintre cele mai mari și cu cele mai înalte tehnologii pe segmental respectiv. În același timp, compania respectă reglementările stricte de mediu.

Produsele concernului au fost apreciate în mod repetat cu premii internaționale de prestigiu, inclusiv în 1993 a primit Premiul Quality Award. În 1996, compania a câștigat Premiul European Quality Award, care a devenit o confirmare a recunoştinţei reale din partea consumatorilor europeni.

Toate anvelopele pentru maşinile agricole Lassa sunt supuse unei selecții și unor controale riguroase la fiecare etapă. Și, prin urmare, produse de înaltă calitate sunt combinate cu un preț competitiv. Anvelopele pentru utilaje agricole Lassa sunt universale și pot fi utilizate cu o varietate de echipamente. Ele au o bună manevrabilitate și stabilitate pe pământ afânat și pe teren dur, precum și capacitatea de autocurățire. Datorită desenului unic al benzii de rulare, acestea cauzează o deteriorare minimă stratului de sol fertil.

Puteți achiziționa produse pentru mașini agricole în centrul de anvelope Master LUX, care este reprezentantul exclusiv oficial al mărcii turcești pe teritoriul Republicii Moldova. Livrarea produselor selectate este posibilă în toată țara. Toate anvelopele au termen de garanție a calităţii.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46