Marcher este o marcă comercială sub care sunt produse anvelope industriale și agricole. Producătorul este o companie chineză importantă, care produce aproximativ 1.500.000 de anvelope pe an. Acest conglomerat de anvelope vizează standarde de calitate mondiale, ceea ce este demonstrat prin certificarea ISO9001 și aprobările speciale pentru piețele din UE și SUA. În total, anvelopele Marcher sunt distribuite pe piețele a peste o sută de țări de pe toate continentele.

Anvelopele Marcher pentru agricultură

Anvelopele agricole Marcher sunt concepute pentru a oferi echipamentului o aderență stabilă și de calitate, atât în timpul lucrului în câmpurile arate, cât și în timpul deplasării pe drumurile pietruite. Pentru a crește aderența la suprafață și capacitatea maximă de trecere, protecțiile anvelopelor Marcher au o adâncime mai mare în general, în comparație cu alți producători. Aceste anvelope sunt fabricate pentru a funcționa eficient în condiții de șocuri și suprasarcini. Inginerii utilizează carcase solide și laterale întărite în modelele lor.

Marcher este conceput pentru o conducere lină și confortabilă. Acest lucru este și mai important în timpul lucrului îndelungat în câmp, unde confortul operatorului poate afecta productivitatea. Protecțiile Marcher au un design menit să reducă vibrațiile. Marcher are modele pentru o gamă largă de utilaje agricole și echipamente: de la tractoare și combine până la pluguri și cultivatoare.

Anvelopele Marcher în Master LUX

Cu toate că anvelopele Marcher sunt de înaltă calitate și rezistente la uzură, ele rămân accesibile la un preț atractiv.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46