Prezentare generală a mărcii de anvelope Kabat

Prezentare generală a mărcii de anvelope Kabat

Kabat este o companie poloneză de familie și o marcă de anvelope cu același nume. Această companie produce anvelope și camere agricole, anvelope pentru stivuitoare și alte produse din cauciuc.

Kabat a fost fondată ca o afacere de familie în 1983 și a rămas așa de atunci. În ciuda globalizării, fondatorii companiei, doi frați, se străduiesc să o dezvolte ca brand asociat cu numele și reputația lor, acordând mai multă atenție dezvoltării capitalului uman și continuității în cultura corporativă.

anvelope Kabat

Kabat a devenit un furnizor de încredere de tuburi și anvelope de înaltă calitate. Calitatea compusului produs este evaluată atât de înaltă încât compania îl furnizează ca bază pentru producția de anvelope ale altor mărci. Anvelopele acestui brand sunt vândute pe piețele din 80 de țări din Europa, America, Asia și Africa. Kabat își dezvoltă propriul centru de dezvoltare inginerească care aduce dinamic noi modele și dimensiuni de anvelope pe piață.

Compania acordă nu mai puțină atenție introducerii tehnologiilor digitale moderne menite să crească productivitatea, să reducă costurile, să asigure un nivel ridicat de calitate și să reducă presiunea asupra mediului. Producția se desfășoară pe baza sistemelor integrate de management ISO 9001: 2015 (producție), ISO 14001: 2015 (protecția mediului), PN-N 18001: 2004 (protecția muncii), certificate de Bureau Veritas.

anvelope Kabat

Rețeaua de centre de anvelope Master LUX furnizează Moldovei atât anvelope agricole, cât și industriale, precum și camere ale acestui brand. Sunt anvelope agricole populare pentru axa motoare din față a tractoarelor și a altor unități, anvelope pentru axa de direcție a tractoarelor, anvelope pentru remorci și unități cu o rată mare a pliurilor și alte modele. Tuburile Kabat pentru dimensiunile populare ale anvelopelor de tractor sunt deosebit de solicitate. Anvelopele și tuburile Kabat pot fi cumpărate atât din Chișinău, cât și din oricare dintre centrele comerciale Agropiese TGR din toată țara: la Bălți, Comrat, Cahul, Soroca, Rezina, Căușeni, Drochia, Ungheni, Fălești, Edineți, Orhei și Hîncești, de asemenea, puteți face comanda online.

anvelope Kabat

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46