Produsele companiei Eurol

Produsele companiei Eurol

Compania olandeză Eurol este un important producător și furnizor european de lubrifianți, care este renumit pentru calitatea produselor sale pe piețele de consum din peste opt zeci de țări din diferite regiuni ale lumii, inclusiv Moldova.

Istoria Eurol are zeci de ani. Astăzi, gama de produse a companiei include o gamă extinsă de uleiuri industriale pentru motoare (pentru toate tipurile de transport), uleiuri de compresie, produse chimice auto și fluide tehnice. Eurol furnizează separat aditivii de ulei altor producători.

Produsele companiei Eurol

Producătorul de ulei de motor eurol este atât de concentrat pe calitatea produsului, încât are ambiția de a-și dovedi calitatea peste standardele internaționale și a lansat propriul program de urmărire a calității. Marca cooperează activ cu raliul Dakar, unde produsele companiei sunt testate și rulate în cele mai extreme condiții. Pe acest teren de antrenament, echipajele de curse se confruntă cu suprasolicitari, temperaturi extreme, medii agresive și diverse situații neașteptate. Specialiștii Eurol colectează mostre de ulei uzat și studiază cu atenție consecințele tuturor tipurilor de impact, după care Centrul de Cercetare Eurol oferă dezvoltări care îmbunătățesc anumite proprietăți ale uleiurilor Eurol.

Produsele companiei Eurol

Departamentul de cercetare și dezvoltare al Eurol dispune de cele mai bune echipamente de măsurare specializate și a dezvoltat și implementat sute de îmbunătățiri. De exemplu. inginerii companiei se laudă cu tehnologia Triple-Tech Additives folosită la fabricarea fluidelor de pulverizare în lanț, formulări unice de aditivi, tehnologia uleiului de motor SYNGIS și sute de alte invenții care fac ca produsele Eurol să fie excepționale ca calitate.

Produsele companiei Eurol

Pe o serie de uleiuri Eurol, puteți vedea marcajul - O.E.M: Uleiurile Eurol sunt folosite de o serie de companii auto ca uleiuri pentru echipamente primare. Aceasta este cea mai înaltă recunoaștere a calității mărcii.

Master LUX este dealer oficial Eurol în Moldova. Aici puteți ridica și cumpăra uleiuri de motor Eurol și produse chimice auto pentru o gamă largă de mașini.

Produsele companiei Eurol

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46