Baterii auto BAREN

BAREN

Baterii BAREN (fabricate în Italia) - reprezintă bateriile moderne de calitate europeană, care sunt extrem de fiabile, dispund de o durată lungă de viață (5 ani sau mai mult), cu condiția, că toți termenii de funcționare au fost îndeplinite. Baterii Baren au un design unic și de înaltă calitate, ceea ce face ca aceste baterii să fie printre cele mai bune din lume!

Baterii Baren după design și calitate corespund stadardelor internaționale DIN, EN și ETN. Principalele caracteristici ale acestor baterii este consum foarte scăzut de electrolit și o putere de pornire mare. Există și multe alte avantaje ale acestor baterii. Prin urmare, putem spune cu încredere că bateriile Bären reprezintă cea mai bună alegere a șoferului sau proprietarului altui tip de vehicule.

  • Baterii BAREN PROFI au o construcție originală, care reduce pierderea de electrolit, și minimizează auto-descărcarea. Datorităacestui lucru crește în mare măsură durata de funcționare a bateriei;
  • Baterii BAREN POWERPROFI au aceleași avantaje ca și acumulatoare din marca PROFI, dar ele nu necesită deservire și au indicator de control de încărcare, precum și indicatorul de nivelul de control al electrolitului. Acest lucru ajută șoferul să monitorizeze starea de funcționalitate a bateriei;
  • Baterii BAREN BARENHEAVY-DUTY-PROFI sunt cele mai bune pentru camioane, tractoare și vehicule grele în cazul în care bateria este supusă vibrației mari, iar consumul de energie este peste medie, în afară de cazul în care există mai multe surse suplimentare de consum.

În rezultatul multor cercetări, până în prezent, bateriile Baren utilizează aliaj de plumb pentru grilele plăcii pozitive. Aliaj este dopat cu seleniu și antimoniu. Placa de exploatare a bateriei este realizată dintr-un aliaj de plumb și calciu.

Aceasta poate da următoarele avantaje:

  • Curent maxim la pornire, mai performant, comparativ cu bateriile analogice din această clasă;
  • Rezistență ridicată la coroziune;
  • Cheltuială (consum) scăzută a electrolitului;
  • Bateria BAREN poate să recupereze proprietățile electrochimice după o descărcare profundă.
FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749