Anvelope Debica

Debica

Anvelope Debica de clasă mondială la un cost rezonabil!

Căutaţi calitate de marcă la un preţ acceptabil? Cumpăraţi Anvelope Debica! Roțile mașinii dvs. le vor proteja cu siguranţă anvelopele poloneze de la un producător cu o istorie de 80 de ani! Produsele de marcă ale acestei întreprinderi, controlate de compania Goodyear, sunt disponibile în lanțul de magazine Maestrul LUX!

Unul dintre cei mai mari producători mondiali de branduri de top

Întreprinderea producătoare de anvelope "Debica" iniţial a făcut parte dintr-un mare proiect guvernamental. Pentru lansarea producţiei, au fost achiziţionate mașini și echipamentele de ultimă generație, iar la deschiderea întreprinderii în anul 1939 au prezenţi oficialii importanți. Inițial toate produsele companiei erau destinate nevoilor militare. După cel de-al doilea război mondial a început o creștere semnificativă a capacităților de producție, fiind modernizate tehnologiile pentru a extinde gama de modele și a mări volumele de producție.

O etapă semnificativă în istoria companiei a devenit anul 1996, când pachetul de acţiuni de control a fost procurat de Goodyear. Tranziția a fost însoțită de schimbări în toate domeniile de activitate ale întreprinderii, inclusiv în structura organizațională, finanțe, politica comercială, investiții etc. Pe lângă cauciucurile pentru automobile Debica, întreprinderea a început să producă anvelope de firmă Sava, Dunlop, Fulda și, bineînțeles, Goodyear. În prezent compania Debica produce anual peste 15 milioane de anvelope, fiind unul dintre lideri nu numai în Europa de Vest, ci și în lume.

Fiabilitate și siguranță în orice condiții

Cauciucurile pentru automobile "Debica" sunt cunoscute pentru rezistenţa lor sporită la uzură, aderență excelentă la suprafaţa drumului, indiferent de condițiile meteorologice, precum și pentru durabilitate și rezistență la deformare. Cauciucurile de vară ale acestei mărci, de altfel ca şi cauciucurile de iarnă, sunt create, luându-se în considerare întreaga varietate de condiții climatice și pot fi utilizate pe drumuri cu diferite suprafețe. Mulți automobilişti remarcă nivelul destul de înalt al siguranţei călătoriei la utilizarea acestor anvelope, precum și costul destul de convenabil.

În Moldova, o gamă largă de cauciucuri Debica poate fi găsită în reţeaua Centrelor de Anvelope ale companiei Master LUX. Aceste anvelope de calitate le puteți cumpăra online, cu livrare în republică sau cu preluare din oricare dintre magazinele noastre. Suntem gata să vă oferim sfaturi profesionale gratuite cu privire la selectarea anvelopelor special pentru mașina dvs., precum și să efectuăm montarea, echilibrarea și alte tipuri de lucrări.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46