Anvelope Autoturisme Debica

Debica

Anvelope Debica sunt, de asemenea, parte componentă al concernului Goodyear și sunt produse în Polonia. După fuziune, Debica a început producerea anvelopelor la o calitate total diferită. Compania a obținut acces la centrele de cercetare ale concernului, anvelopele Debica sunt fabricate în baza celor mai moderne echipamente, achiziționate special pentru uzina sa poloneză.

Astăzi, Debica este una dintre cele mai bine echipate uzine europene, producatoare de anvelope. Aici se produc anvelope pentru autoturisme, atît pentru toate anotimpurile cît și anvelope Debica pentru iarnă și vară. Achiziționarea anvelopelor Debica este posibilă în cincizeci de țări din întreaga lume. O deosebită popularitate, anvelopele Debica a obținut-o în Europa de Vest.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43