Anvelope Autoturisme și Anvelope Camioane Dunlop

Dunlop

Anvelope Dunlop sunt poziționate de către producător ca pioneri în noua era de dezvoltare a anvelopelor. Compania Dunlop a fost fondată în 1888 și pe parcursul existenței sale a implementat cu succes multe perfecționări în dezvoltarea anvelopelor.

Dunlop, primii au folosit crampoane de cauciuc și oțel pe banda de rulare, primii au devizat banda de rulare în cîteva secții, au implimentat ideea unei anvelope tubeless, au inventat un compus de cauciuc care respinge apa și anvelope care merg chiar și după puncție. În 2008 compania a întrodus anvelope Dunlop eco, care 97% nu sunt compuse din hidrocarburi. Astăzi, inginerii Dunlop lucrează la conceptul de "pneu inteligent", care va informa conducătorul auto despre starea lui.

Astăzi, uzinele companiei produc anvelope Dunlop în nouă țări și este parte componentă din 5 cele mai mari companii din lume.

Anvelope Dunlop se instalează ca cele de bază la autoturismele Mercedes, BMW, Audi, Opel, Ford, GM, Renault, Peugeot, Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi și Fiat. Datorită calității excelente, unui număr mare de victorii în cursele auto și moto, anvelopele Dunlop sunt considerate printre cele mai bune din lume.

Rețeaua centrelor de anvelope și de deservire auto Master LUX este distribuitorul oficial Dunlop în Republica Moldova.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43