Anvelope Dunlop

Dunlop

Anvelope Dunlop sunt poziționate de către producător ca pioneri în noua era de dezvoltare a anvelopelor. Compania Dunlop a fost fondată în 1888 și pe parcursul existenței sale a implementat cu succes multe perfecționări în dezvoltarea anvelopelor.

Dunlop, primii au folosit crampoane de cauciuc și oțel pe banda de rulare, primii au devizat banda de rulare în cîteva secții, au implimentat ideea unei anvelope tubeless, au inventat un compus de cauciuc care respinge apa și anvelope care merg chiar și după puncție. În 2008 compania a întrodus anvelope Dunlop eco, care 97% nu sunt compuse din hidrocarburi. Astăzi, inginerii Dunlop lucrează la conceptul de "pneu inteligent", care va informa conducătorul auto despre starea lui.

Astăzi, uzinele companiei produc anvelope Dunlop în nouă țări și este parte componentă din 5 cele mai mari companii din lume.

Anvelope Dunlop se instalează ca cele de bază la autoturismele Mercedes, BMW, Audi, Opel, Ford, GM, Renault, Peugeot, Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi și Fiat. Datorită calității excelente, unui număr mare de victorii în cursele auto și moto, anvelopele Dunlop sunt considerate printre cele mai bune din lume.

Rețeaua centrelor de anvelope și de deservire auto Master LUX este distribuitorul oficial Dunlop în Republica Moldova.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749