Anvelope Dunlop

Dunlop

Anvelopele auto de înaltă calitate pentru automobilişti sunt cea mai bună modalitate de a asigura o plimbare confortabilă și sigură în raza orașului, pe autostradă sau pe teren accidentat. Dacă aveți nevoie de roți cu adevărat fiabile și durabile, e cazul s listaţi Catalogul de anvelope Dunlop, care prezintă modele pentru diferite tipuri de vehicule:

 • camioane;
 • microbuze;
 • autoturisme;
 • motociclete;
 • crossovere;
 • mașini sport;
 • echipamente speciale.

anvelope Dunlop avantaje

Compania britanică produce cauciucuri, începând cu sfârșitul secolului al XIX-lea și a câștigat o reputație impecabilă, devenind deţinătoarea a zeci de premii internaționale și primind mii de recenzii pozitive din partea automobiliștilor. La dispoziția clienților rețelei centrelor de anvelope Master LUX sunt puse modele pentru toate sezoanele, de vară și de iarnă, cu o garanție oficială de calitate. Trebuie doar să alegeți setul ținând cont de marcă, configurație, anul de fabricație a mașinii sau să contactați consultanții noștri pentru o asistență calificată.

Caracteristicile produselor producătorului englez

anvelope Dunlop avantaje

Concernul auto este unul dintre inovatorii în industria anvelopelor, care oferă produse peste așteptările automobiliștilor. Anume specialiștii acestei companii au fost primii care au împărțit desenul benzii de rulare în canale longitudinale, oferind anvelopelor durabilitate și stabilitate maximă. Anvelopele de vară și de iarnă Dunlop sunt adaptate pentru călătorii pe orice vreme, inclusiv ploaie și zăpadă, datorită unui compus cu un grad ridicat de rezistență la umiditate.

Lista avantajelor importante ale produselor celebrului brand:

 • ușurință și manevrabilitate;
 • manevrare bună la orice viteză;
 • rezistență ridicată la acvaplanare în timpul virajelor;
 • nivel maxim de confort la conducere;
 • indicatori de zgomot redus.

Variațiile de vară se caracterizează prin reducerea distanţei de frânare și a stabilității mișcării în orice mod de viteză în combinație cu un sistem eficient de drenare a apei, datorat unei soluții constructive speciale. Un atu suplimentar este autocurățirea blocurilor de rulare datorită canelurilor transversale și longitudinale. Anvelopele de iarnă Dunlop se caracterizează prin rezistență crescută la temperaturi scăzute și rezistență la deplasare pe traseuri înghețate sau înzăpezite, datorită aderenței bune cu suprafața.

Procurare avantajoasă a anvelopelor Dunlop în Moldova

Master LUX, ca reprezentant oficial al producătorului englez din țară, propune cele mai bune prețuri și asigură actualizarea periodică a sortimentului. Vânzarea se efectuează cu livrare în Chișinău sau în alte orașe, iar specificațiile tehnice și caracteristicele de exploatare sunt pe deplin în concordanță cu cele menționate în descrieri. Aveți grijă de propria comoditate și siguranță a pasagerilor, alegând cauciucuri certificate de la un brand de încredere.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46