Anvelope Autoturisme și Anvelope Autoutilitare Fulda

Fulda

Anvelope Fulda prezintă o ofertă unică pentru cumpărătorul econom: un raport excelent de preț și calitate, de la producătorul german. Companie Fulda produce anvelope din anul 1906. Acest brand este foarte popular în patria sa, datorită echilibrului optim de indicatori cum ar fi: manipularea, frânarea, consumul de combustibil și durabilitate.

Fulda oferă astfel de modele ca: Fulda 4x4 Road anvelope pentru SUV-uri; Carat Progresso - anvelope de vară pentru autoturisme; Kristall 4x4 - anvelope de iarnă pentru drum de țara; EcoControl – anvelope cu accentul pus pe eficiență și durabilitate; Kristall Montero 3 – anvelope de iarnă, bazate pe cele mai noi tehnologii, ce permit deținerea controlului total; Kristall Control HP - anvelope de înaltă performanță, care servesc ca o alternativă pentru proprietarii de vehicule convenționale și mașini de clasă premium și care nu sunt indiferenți la preț și caracteristicile de exploatare.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43