Anvelope Fulda la un preț accesibil

Fulda

Cauciucul robust este una din condițiile esențiale ale călătoriei sigure și confortabile pentru conducătorul auto al oricărui vehicul. Anvelopele Fulda vă permit să vă simţiţi siguri în traficul urban şi și suburban, în orice anotimp, iar prețul moderat vă scuteşte de cheltuieli financiare excesive la achiziționare. Clienţii au posibilitatea de a aprecia, pe bună dreptate, pneurile germane în reţeaua noastră de centre de anvelope din Moldova, găsind cu uşurinţă în catalog modificaţia ce corespunde solicitărilor şi caracteristicilor individuale:

 • dimensiune;
 • sezonalitate;
 • bandă de rulare (desen, adâncime);
 • indici de viteză şi sarcină;
 • particularităţi ale soluţiei constructive;
 • tip de vehicul.

Motive pentru a alege pneurile brandului german

Compania Fulda a fost fondată în Germania în 1900 și pe parcursul celor 119 ani și-a dobândit reputația de producător de anvelope cu cel mai bun raport dintre calitate, preț și performanțe. Gama acestui brand include cauciucuri de iarnă, de vară, all-season pentru autoturisme, camioane, SUV-uri şi autospeciale. Principalele sale caracteristici sunt rezistența la uzură, aderența excelentă la traseu, și adaptarea la diferite condiții de drum.

A cumpăra roți Fulda înseamnă să-i asiguri autovehiculului:

 • nivel ridicat de confort;
 • manevrabilitate și control excelent;
 • consum econom de combustibil;
 • decelerare rapidă;
 • o lungă perioadă de călătorie, fără a fi necesară înlocuirea anvelopelor.

Calităţile enumerate sunt proprii doar produselor originale, prin urmare, e rezonabil să le procuraţi de la distribuitorul oficial al producătorului. Noi garantăm oficial calitatea fiecărui produs, oferind anvelope certificate, produse specialişti  germani cu ajutorul celor mai noi echipamente. Vă rămâne doar să alegeți anvelopele potrivite pentru vehiculul dvs. și să perfectaţi achiziția pe site-ul nostru.

Vânzarea anvelopelor auto Fulda în condiții atractive

Comanda făcută în centrele Master Lux este, cu adevărat, profitabilă şi vă permite să faceţi economie de timp, efort şi bani. Am devenit un partener de încredere pentru mii de automobiliști din Moldova și aveţi șansa de a vă alătura comunității noastre de cunoscători buni de piese de înaltă calitate prin achiziționarea anvelopelor de firmă necostisitoare din Germania, cu livrare sau preluare din centrele oraşelor Chișinău, Bălți, Comrat. Sortimentul nostru include anvelope de vară, all-season, de iarnă Fulda de cele mai populare versiuni: Kristall 4X4, Kri Control SUV, Sportcontrol 2, Kri Control HP и Montero 3, Ecocontrol HP, Tramp 4X4 Yukon, Road 4x4. Faceți o rezervare la orice moment - vom procesa rapid cererea și vă vom contacta pentru a clarifica toate detaliile!

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46