Anvelope Autoturisme și Anvelope SUV / 4x4 Goodyear

Goodyear

Anvelope Goodyear – mii de progrese tehnologice realizate, inovații, noi invenții, descoperiri și îmbunătățiri. Compania Goodyear Tire & Rubber Company a fost înființată în 1898 și numită în cinstea primului inițiator vulcanizării Charles Goodyear. Compania a inceput producerea de anvelope de cauciuc pentru primul automobil din lume de producție Ford. Compania a devenit lider mondial în fabricarea produselor din cauciuc în 1926. Astăzi, Goodyear - cea mai mare companie de producție de anvelope din lume, prezentă pe șase continente și vânzări anuale de peste 15 miliarde dolari.

Printre realizările anvelopelor Goodyear - recordul mondial la viteză pentru mașini cu tracțiune integrală, 368 de Grand Prix la concursurile Formula 1, invenția primelor din lume anvelope care pot fi exploatate în caz că au fost sparte, tehnologii ce permit a merge cu siguranță pe suprafețe umede și uscate, și etc.

În zilele noastre, anvelope GoodYear sub propriu nume este inclusă în sindicatul transnațional împreună cu Dunlop, Fulda, Sava, Debica si alte marci.

Centrele de anvelope și de service auto Master LUX - dealer oficial Goodyear în Republica Moldova.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43