Anvelope Goodyear

Goodyear

Anvelope Goodyear – mii de progrese tehnologice realizate, inovații, noi invenții, descoperiri și îmbunătățiri. Compania Goodyear Tire & Rubber Company a fost înființată în 1898 și numită în cinstea primului inițiator vulcanizării Charles Goodyear. Compania a inceput producerea de anvelope de cauciuc pentru primul automobil din lume de producție Ford. Compania a devenit lider mondial în fabricarea produselor din cauciuc în 1926. Astăzi, Goodyear - cea mai mare companie de producție de anvelope din lume, prezentă pe șase continente și vânzări anuale de peste 15 miliarde dolari.

Printre realizările anvelopelor Goodyear - recordul mondial la viteză pentru mașini cu tracțiune integrală, 368 de Grand Prix la concursurile Formula 1, invenția primelor din lume anvelope care pot fi exploatate în caz că au fost sparte, tehnologii ce permit a merge cu siguranță pe suprafețe umede și uscate, și etc.

În zilele noastre, anvelope GoodYear sub propriu nume este inclusă în sindicatul transnațional împreună cu Dunlop, Fulda, Sava, Debica si alte marci.

Centrele de anvelope și de service auto Master LUX - dealer oficial Goodyear în Republica Moldova.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749